Camille Vanuxem is op zoek naar bijzondere wc's. 
Links: Anja won 20 jaar geleden een beertje van Winnie The Pooh op de kermis. Die dag was het begin van haar verzameling. Ze besloot om al haar spullen op het WC, of zoals zij het noemt ‘poohhuisje’, te etaleren.
Rechts: Als je Krikke zijn wc ziet, lijkt het de lokale nachtwinkel wel! Tegen alle verwachtingen in, lust hij zelf absoluut geen energiedrankjes. Hij houdt gewoon van de kleurrijke blikjes.
Volledig scherm
Camille Vanuxem is op zoek naar bijzondere wc's. Links: Anja won 20 jaar geleden een beertje van Winnie The Pooh op de kermis. Die dag was het begin van haar verzameling. Ze besloot om al haar spullen op het WC, of zoals zij het noemt ‘poohhuisje’, te etaleren. Rechts: Als je Krikke zijn wc ziet, lijkt het de lokale nachtwinkel wel! Tegen alle verwachtingen in, lust hij zelf absoluut geen energiedrankjes. Hij houdt gewoon van de kleurrijke blikjes. © rv

De kleinste kamertjes met een verhaal: Camille (23) zoekt bijzondere wc's voor schoolproject

BerchemEen wc vol kleurrijke blikjes, oude spreuken of Playboyposters? Het is eens iets anders dan wat magazines en een toilethouder. Camille Vanuxem (23) uit Berchem is voor haar eindwerk op zoek naar de meest unieke wc’s in Vlaanderen, en ging er al een heel aantal bezoeken.