AP
Volledig scherm
© AP

Chinese vrouw (37) gestraft voor uitbaten cannabisplantage

Een 37-jarige vrouw van Chinese afkomst is donderdag in Antwerpen veroordeeld tot twee jaar cel (één jaar effectief) en 8.000 euro boete (2.000 euro effectief) voor het houden van een cannabisplantage in de Diksmuidelaan in Berchem. De drugsopbrengsten worden geschat op 500.000 euro. De beklaagde is ook schuldig aan de diefstal van elektriciteit.

0 reacties

 1. OLT Rivierenhof kondigt Gratis Vrijdagconcerten aan en staat klaar om aftrap te geven van vier maanden lang feest
  DEURNE

  OLT Rivieren­hof kondigt Gratis Vrijdagcon­cer­ten aan en staat klaar om aftrap te geven van vier maanden lang feest

  Zomerfestival OLT Rivierenhof maakt zich klaar voor vier maanden jolijt in het openluchttheater in park Rivierenhof in Deurne. Met eindelijk nog eens ‘een zomer zoals in 2019’ heeft de organisatie alles uit de kast gehaald om een wonderbaarlijk programma samen te stellen. Op het programma onder andere Brian Wilson, DJ Shadow, Chet Faker, Rise Against, Elvis Costello, Lianne La Havas, Johan Verminnen, Meskerem Mees, Arsenal, Hans Teeuwen, Tash Sultana en Bart Peeters maar ook nieuwe festivals als Unwind, Contrair en Whisper en de befaamde gratis concerten op vrijdagen.
 2. 28.000 pillen op 5 maanden tijd... en niet om door te verkopen: “Hij wilde de perfecte partner en de perfecte schoonzoon spelen”
  Wilrijk/Sint-Genesius-Rode

  28.000 pillen op 5 maanden tijd... en niet om door te verkopen: “Hij wilde de perfecte partner en de perfecte schoonzoon spelen”

  Een dertiger uit Wilrijk heeft op vijf maanden tijd maar liefst 28.000 pillen bij verschillende apothekers gekocht. Dat deed hij door doktersvoorschriften te vervalsen. Aanvankelijk dachten de speurders dat hij de medicatie zou doorverkopen op de zwarte markt, maar dat bleek -tot hun grote verwondering - niet het geval. De man had ze louter voor eigen gebruik gekocht.