Arts (57) plots overleden na hartaderbreuk

Dokter Erwin Durieux is zaterdagnacht op 57-jarige leeftijd onverwacht overleden aan een hartaderbreuk. Hij had een succesvolle praktijk op de Gitschotellei in Berchem, waar hij veel patiënten ontving. Veel mensen zijn erg aangedaan door het plotse overlijden van de geliefde dokter. 

 1. Stadsfestival Full Circle breidt uit naar vier dagen en tien locaties: “We gaan Antwerpen als vanouds laten bruisen”

  Stadsfesti­val Full Circle breidt uit naar vier dagen en tien locaties: “We gaan Antwerpen als vanouds laten bruisen”

  Het slechte nieuws voor de cafés heeft weinig invloed op de cultuursector en dus kan het stadsfestival Full Circle, dat nog even in beraad werd gehouden, toch doorgaan midden november. Vier dagen lang bezet het festival tien iconische locaties in de stad, van clubs en concertzalen tot restaurants en zelfs het MAS en Felix Pakhuis. “Meer dan ooit willen we de sector verbinden met zijn publiek en de beleidsmakers.”
 2. Nieuw kunstgrasveld geopend op Sportlandschap: “Voetbalverhaal is nu zo goed als rond”
  PREMIUM

  Nieuw kunstgras­veld geopend op Sportland­schap: “Voetbal­ver­haal is nu zo goed als rond”

  Het Mortsels Sportlandschap, aan de Heirbaan, heeft er een nieuw kunstgrasveld bijgekregen. Het veld zal vooral gebruikt worden voor trainingen en wedstrijden van jeugdteams. “Met deze realisatie is het voetbalverhaal zo goed als rond”, zegt Koen Dehaen (N-VA), eerste schepen en voorzitter van het Autonoom Gemeentebedrijf Mortsel. “Nu gaan we op zoek naar andere disciplines om het Sportlandschap verder in te vullen.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement