Volledig scherm
© BELGA

Zware klap voor Miguel Van Damme: derde keer kanker vastgesteld bij Cercle-doelman

Belgisch voetbalMiguel Van Damme heeft opnieuw een zware klap moeten incasseren. Bij de pas 27-jaar geworden doelman van Cercle Brugge werd afgelopen week opnieuw kanker vastgesteld, de derde keer al. Van Damme maakte het vreselijke nieuws vanmiddag via z’n eigen kanalen bekend. “Ik heb alles al gehad van behandelingen, en er is niks meer over.”

 1. Jan Verlinden, het “idool” van Defour, over de terugkeer van ex-Rode Duivel naar KVM: “Hij kan het vuur weer aanwakkeren”
  KV Mechelen

  Jan Verlinden, het “idool” van Defour, over de terugkeer van ex-Rode Duivel naar KVM: “Hij kan het vuur weer aanwakke­ren”

  Steven Defour (32) is back. De ex-Rode Duivel tekende een contract voor één jaar bij KV Mechelen en kan vanavond al debuteren. “Het is speciaal om hier te zijn. Als jeugdspeler van Malinwa had ik hier idolen. Tom Caluwé, João Elias én ‘Jantje’ Verlinden”, vertelde Defour op zijn voorstelling. Hét sein om nog eens met Verlinden te bellen. Over zijn job bij Anderlecht, Defour en KV Mechelen.
 2. Miguel Van Damme vecht al voor de derde keer tegen leukemie: “Een gezonde mens heeft duizend dromen, een zieke mens maar één”
  PREMIUM

  Miguel Van Damme vecht al voor de derde keer tegen leukemie: “Een gezonde mens heeft duizend dromen, een zieke mens maar één”

  In ons kot. De nieuwe realiteit waarin wij allemaal leven, is een vertrouwd gevoel voor Miguel Van Damme (26), de doelman van Cercle Brugge die voor de derde keer tegen leukemie vecht. De voorbije jaren verbleef hij vaak wekenlang in een kiemvrije kamer, zonder buitenlucht, in quarantaine. Daar zijn wij, in ons kot, amateurs tegen, maar Van Damme begrijpt onze besognes. "Ik hoop met heel mijn hart dat dit snel voorbijgaat..."
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement