Volledig scherm
© BELGA

Zware klap voor Miguel Van Damme: derde keer kanker vastgesteld bij Cercle-doelman

Belgisch voetbalMiguel Van Damme heeft opnieuw een zware klap moeten incasseren. Bij de pas 27-jaar geworden doelman van Cercle Brugge werd afgelopen week opnieuw kanker vastgesteld, de derde keer al. Van Damme maakte het vreselijke nieuws vanmiddag via z’n eigen kanalen bekend. “Ik heb alles al gehad van behandelingen, en er is niks meer over.”

 1. Miguel Van Damme vecht al voor de derde keer tegen leukemie: “Een gezonde mens heeft duizend dromen, een zieke mens maar één”
  PREMIUM

  Miguel Van Damme vecht al voor de derde keer tegen leukemie: “Een gezonde mens heeft duizend dromen, een zieke mens maar één”

  In ons kot. De nieuwe realiteit waarin wij allemaal leven, is een vertrouwd gevoel voor Miguel Van Damme (26), de doelman van Cercle Brugge die voor de derde keer tegen leukemie vecht. De voorbije jaren verbleef hij vaak wekenlang in een kiemvrije kamer, zonder buitenlucht, in quarantaine. Daar zijn wij, in ons kot, amateurs tegen, maar Van Damme begrijpt onze besognes. "Ik hoop met heel mijn hart dat dit snel voorbijgaat..."
 1. Eden Hazard scoort bij zijn eerste basisplek
  Play

  Eden Hazard scoort bij zijn eerste basisplek

 2. Conte bevestigt dat Lukaku out is: "Zonde, we hebben hem echt nodig"
  Play

  Conte bevestigt dat Lukaku out is: "Zonde, we hebben hem echt nodig"