Marc Brys.
Volledig scherm
Marc Brys. © BELGA

Zonder avondklok was Marc Brys nu allicht trainer bij Racing Genk

Belgisch voetbal“Ik blijf ambitieus en wil wel eens een titel op mijn palmares. Daarom ging ik met Racing Genk praten, want als je bij een G5-ploeg werkt, is de kans op de titel een stuk groter dan bij een middenmoter”, zegt Marc Brys. “Maar CEO Peter Willems van OHL en topmensen als Susan Whelan, CEO van Leicester en bestuurster bij de King Power Group, overtuigden mij dat ik ook met OHL ooit de titel kan ambiëren.” En toch: was de avondklok nog niet ingevoerd, dan was Brys nu allicht trainer van Genk.

10 reacties

 • eric de baene

  9 maanden geleden
  Heel goeie coache !Blijft maar bij Leuven toffe club die het goe doet Niet naar Genk want je wordt daar voor een detail buiten gewipt !En genk is ook geen top meer Meer trainers versleten dan wat anders Zouden beter het bestuur buiten zwieren 
 • Frans Peeters

  9 maanden geleden
  Genk durft zich nog een G5 club noemen?
 • Patrick Van Mieghem

  9 maanden geleden
  Als het klopt wat hij zegt dan maak ik een diepe buiging.Ongezien in het voetbal!
 • Daimy Piot

  9 maanden geleden
  Dankzij de avondklok? Die gaan niet werken voor 2000 euro dus die 250 zou hij wel betalen dus dat is zever!
 • Andy Berge

  9 maanden geleden
  Niet vergeten dat er van die 11trainers op 10j er 3 ZELF vertrokken(Vercauteren,Clement en Thorup). Ook even benadrukken dat Genk niet kwaad is op wat Thorup doet,wel op de manier waarop. Vrijdagavond goednieuwsshow voor de camera,in auto springen,naar Kopenhagen rijden en de dag erna zijn makelaar laten bellen dat hij weg is. Genk heeft zowel aan OHL als aan Utrecht gevraagd of het mocht onderhandelen met hun trainer en kreeg toestemming om te onderhandelen. Grts een genkie.