Vanheusden
Volledig scherm
Vanheusden © Twitter Zinho Vanheusden/Belga

Zinho Vanheusden reageert voor het eerst na zijn zware knieblessure: “Ik zal sterker dan ooit terugkeren”

StandardZinho Vanheusden (21) heeft op Twitter voor het eerst gereageerd na zijn zware knieblessure. “Ik blijf dromen van een titel met Standard”, schrijft de Rode Duivel.

5 reacties

 • frankie bressinck

  3 maanden geleden
  Titel met Standard? Daar droom ik ook elk jaar van. Maar dat spotliedje van RSCA, "tous les 25 ans" zou wel eens kunnen waar zijn. In 2034 dan maar? Probeer maar fit terug te komen, Zinho zodat je nog een mooie carriere kunt uitbouwen die je zeker verdient! Nog veel sterkte et bon courage!
 • geert LAPERRE

  3 maanden geleden
  Je komt er wel!, goed herstel!
 • Gregory Dewit

  3 maanden geleden
  Mijn zoon dit seizoen in februari net hetzelfde voorgehad, en geopereerd door prof Bellemans! Staat veel sterker terug dan voordien! Kop op Zinho. Je komt er sterker uit!! Je bent en blijft een talent.
 • Stefaan Jans

  3 maanden geleden
  Good luck Zinho ! Zie hem graag spelen , maar vrees 't ergste voor zijn voetballoopbaan. Is reeds de 2de maal met kruisbandscheur en dit op 21 jaar.( Eerste bij Inter ) Chirurg Bellemans stelt het mooi voor, maar zo is het niet. Knie wordt nooit beter dan wat hij voordien was. Loopmechanisme en snelheid zijn nooit meer 100 % hetzelfde. Heb het meegemaakt met mijn zoon op 18 - jarige leeftijd. Zinho zal altijd heel blessuregevoelig blijven.
 • Koenraad Breems

  3 maanden geleden
  We duimen voor een succesvolle revalidatie In de nabije toekomst zullen de Duivels je nodig hebben Titel met Standard hoeft voor mij niet Een Club-fan
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari