Dejan Veljkovic
Volledig scherm
PREMIUM
Dejan Veljkovic © BELGA

Zeven eersteklassers zouden valse facturen aan Veljkovic betaald hebben, maar zwart geld circuleerde vooral bij KV Mechelen

Propere handenUit het memorandum van spijtoptant Dejan Veljkovic blijkt dat vooral geld uit de clubkas van KV Mechelen verdween. Bij minstens vijftien in- of uitkomende transfers zou er zo’n 261.000 euro zwart geld blijven plakken zijn bij financieel directeur Thierry Steemans. Diens advocaat ontkent “met klem”. “Men gelooft de boekhouding van een crimineel. Later zal blijken dat dat fout was.”

3 reacties

 • Maurice Van Loock

  7 maanden geleden
  Kijk alle privé kontrakten na (grote deals), en je zal wel andere bedragen zien..
 • Johan Vervaeck

  7 maanden geleden
  Vraag me gewoon af hoe gift van zwart geld, indien goed georganiseerd, kan bewezen worden, als er niks via bankrekeningen gebeurde.
 • Jozef vanden kieboom

  7 maanden geleden
  En wat met die twee refs daar lees ik niks van
 1. Dion De Neve verliet Zulte Waregem voor aartsrivaal KV Kortrijk: “Ik voelde mij hier meteen thuis”
  Voetbal 1A

  Dion De Neve verliet Zulte Waregem voor aartsri­vaal KV Kortrijk: “Ik voelde mij hier meteen thuis”

  Dion De Neve sprak voor het eerst met de pers sinds zijn gevoelige overgang van Zulte Waregem naar KV Kortrijk. De 21-jarige Belg genoot eveneens interesse van AA Gent, het Duitse Hannover, het Franse Nîmes en het Italiaanse Lecce, maar koos uiteindelijk toch voor een avontuur in Zuid-West-Vlaanderen. Hij tekende een contract voor drie seizoenen, met optie op nog een extra jaar.