“Ze verdienden geen escape”: Philippe Clement zet sleutelspelers vol in de wind na afgang

Belgisch voetbal“Ze verdienden geen escape.” Philippe Clement kende zowel tijdens als na de pandoering tegen AA Gent geen genade met z’n sleutelspelers. Vanaken, Vormer, Lang, De Ketelaere, Mata, Mechele... Niemand werd de afgang bespaard. Verstaanbaar, maar evenzeer link.

31 reacties

 • Eric Bex

  11 maanden geleden
  Slechts één zaak telt. Wie wordt kampioen op het einde van de competitie. De kans is wederom groot dat dit Club Brugge zal zijn en indien niet dan heeft het team dat voor Brugge zal eindigen de titel dik verdiend.
 • Dirk Van der Weeën

  11 maanden geleden
  Alainken toch jongen,we zullen binnen enkele weken eens zien wie moet zitten en zwijgen als jullie terug op 27 punten achter Club staan. kunnen jullie terug beginnen janken trainer,de voorzitter of gans het bestuur buiten moeten.
 • Brent Somers

  11 maanden geleden
  Veel helderderzienden hier.
 • dave hosten

  11 maanden geleden
  Kan gebeuren een collectieve offday, maar Clement mag ook voor de spiegel staan met inbreng van Mbemba o.a. , deze is een goede voetballer en veel talent, maar kan tegen degelijke tegenstander nog niet zijn stempel drukken. Voorts hoop ik dat dit wakeup call is voor bestuur om niet enkel te investeren in toekomstige meerwaardespelers, maar ook directe versterkingen binnen te halen, anders vrees ik afgang in CL.
 • André Christiaens

  11 maanden geleden
  De ploeg moest staan 1-4-4-2 en met geen jonge gasten tegen AA Gent. Clement wist toch dat Hein hem een loer ging draaien. Wat zal Hein gelachen hebben bij het zien van de opstelling van FCB. Niemand anders dan Clement treft schuld, het is hij die de spelers op het veld neer zet. Verleden jaar heeft hij ook zulks uitgezet ik geloof tegen R. Genk het was ook toen bibberen en vernederd worden. Men moet niet naar Gent gaan om te winnen maar voor 1 punt. en thuis de 3 punten zo word je kampioen.
 1. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.
 2. Sergio Gómez heeft toptransfer bijna beet: Anderlecht en Manchester City bereiken akkoord, paars-wit vangt minstens 15 miljoen euro
  Anderlecht
  5

  Sergio Gómez heeft toptrans­fer bijna beet: Anderlecht en Manchester City bereiken akkoord, paars-wit vangt minstens 15 miljoen euro

  Sergio Gómez (21) heeft zijn toptransfer bijna te pakken. Gisterenavond laat raakten Anderlecht en Manchester City er zo goed als uit over een definitieve overgang van de Spanjaard. Enkel de laatste details worden nog uitgeklaard. De Citizens leggen zo’n 15 miljoen euro op tafel, een bedrag dat met bonussen kan oplopen tot meer dan 20 miljoen euro. Gómez’ medische tests staan vandaag al gepland.