Tessa Wullaert.
Volledig scherm
Tessa Wullaert. © VTM

Wullaert: “Áls ik terug in België kom voetballen, dan zal het richting Anderlecht gaan”

Belgisch voetbalWaar ligt de toekomst van Tessa Wullaert? Bij Anderlecht of toch eerder in Spanje? Ook voor de drievoudige Gouden Schoen is het nog afwachten. “Door de coronacrisis heeft alles wat vertraging opgelopen. De onderhandelingen zijn nog bezig”, zegt Wullaert, die vandaag in Brakel training ging geven aan jonge voetbalsters.

 1. “Beerschot-middenvelders Coulibaly en Holzhauser zouden een meerwaarde zijn voor Anderlecht”
  Play
  Jupiler Pro League

  “Beerschot-middenvel­ders Coulibaly en Holzhauser zouden een meerwaarde zijn voor Anderlecht”

  In de derde aflevering van Top of the League, onze gloednieuwe voetbalpodcast, ging het ook al snel over Raphael Holzhauser en Ismaila Coulibaly, twee sterkhouders op het middenveld bij Beerschot. “Zij zouden zeker een meerwaarde zijn voor Anderlecht”, zo stelt Marc Degryse na de 2-0 overwinning van de mannen van Hernan Losada tegen die van Vincent Kompany. “Dat middenveld met Sanusi, Holzhauser, Pietermaat als controleur, Coulibaly... Dat druk zetten vooruit; dat kan Tau niet. Dat kan Zulj niet en als het tempo omhoog gaat, dan heeft ook Sambi Lokonga een probleem. Als hij echt wil doorbreken als topper, dan zal hij een tandje moeten bijsteken.”
 2. Fans zetten Kompany en co op scherp: "Winnen is enige optie"
  Anderlecht

  Fans zetten Kompany en co op scherp: "Winnen is enige optie"

  Jubileum voor Vincent Kompany. De ex-verdediger zat gisteren exact honderd dagen in het zadel als coach van Anderlecht. Supportersvereniging Mauves Army trakteerde hem op... een opvallend spandoek. Langs het trainingsveld waar de A-kern trainde op het oefencomplex in Neerpede, werd een banner gehangen met een duidelijke boodschap. "Vincent, je weet hoe belangrijk deze wedstrijd is", klonk het. "Enkel een overwinning is mooi." Anderlecht ontvangt zondag Standard in het Lotto Park, een match die gevoelig ligt bij de fans. In de stand heeft RSCA twee punten minder dan de Rouches. (TLB)
 1. Clement: "De match tegen Zenit wordt compleet anders"
  Play

  Clement: "De match tegen Zenit wordt compleet anders"

 2. Van Aert meteen derde bij rentree in Kortrijk: "Ik ben heel tevreden met mijn podiumplaats"
  Play
  Veldrijden

  Van Aert meteen derde bij rentree in Kortrijk: "Ik ben heel tevreden met mijn podium­plaats"