Vercauteren tijdens de match in de clinch met hoofdref Lambrechts.
Volledig scherm
Vercauteren tijdens de match in de clinch met hoofdref Lambrechts. © PN/VTM Nieuws

Woede bij Antwerp groot, spreekverbod voor spelers. Vercauteren: “De ref heeft altijd gelijk. Ook als hij ongelijk heeft”

Belgisch voetbalTwee goals van Mbokani door de videoref afgekeurd -waarvan eentje na wel héél nipt buitenspel van Miyoshi- en een tegengoal in minuut 96 van vijf minuten blessuretijd: de spelers van Antwerp waren woédend in het Lotto Park. In die mate dat ze van coach Franky Vercauteren spreekverbod kregen. De Antwerpse T1 verwoordde het gevoel op de persconferentie: “Ik heb het er héél moeilijk mee. Maar de arbiter heeft altijd gelijk. Ook als hij ongelijk heeft.”

172 reacties

 • MARIA VAN HEMEL

  1 maand geleden
  seck moet maar geen tijd winnen
 • Mettepenninghen Willy

  1 maand geleden
  Heeft iemand de getoonde VAR-lijnen eens goed bekeken? Schots en scheef, om toch maar vermeend buitenspel proberen aan te tonen. En ik sta ervan versteld dat ze geen fase uit de eerste helft hebben aangehaald om de penalty-overtreding van Trebel te overrulen. En ook zou ik graag neutrale commentators zien, die niet zoals De Bilde bijna tot een orgasme komen als ze over RSCA hebben.
 • Rudy Claes

  1 maand geleden
  Antwerp verdiende te winnen en Anderlecht dacht al dat ze onklopbaar geworden waren. Tegen Genk hopelijk de boot in !
 • Gilbert Vermeersch

  1 maand geleden
  Antwerp is de winnaar, dat is duidelijk. 2X buitenspel? Ok, maar 5min langer laten spelen is véél in deze match..maar dan nog wachten tot Anderlecht een doelpunt maakt om de match te beëindigen? Anderlecht en scheids? Altijd twee handen op één buik? Ben Club fan maar Antwerp kreeg niet waar het recht op heeft.
 • Etienne Callebout

  1 maand geleden
  Het ligt er toch vingerdik op dat Anderlecht zal en moet aantreden bij de CL ,daarom moest Oostende verliezen die in run was voor po1 en nu zal Antwerp en Genk de dupe zijn het staat in de sterren geschreven de macht van het geld .