Wouter Vrancken.
Volledig scherm
Wouter Vrancken. © Racing Genk

Witte rook: Racing Genk rondt komst Wouter Vrancken af

Jupiler Pro LeagueDe kogel is door de kerk: Wouter Vrancken verlaat KV Mechelen voor Racing Genk. De 43-jarige trainer tekent een contract van onbepaalde duur bij de Limburgers, die zaterdag de onderhandelingen met Malinwa over een afkoopsom tot een goed einde brachten.

13 reacties

 • Norbert Deploige

  3 maanden geleden
  Wie al die trainers buiten gooit en aantrekt wordt beslist door een groep mensen die het voor het zeggen hebben in de club. Geen alleenheersers dus. Het is een meerderheid minderheid discussie in het bestuur van Genk. Een eigenaar is er niet maar wel een vzw die nog Belgisch getint is zonder buitenlands kapitaal. Ook reden van de vele trainers wissels. Het is meerderheid tegenover minderheid.
 • Rik Taménöl

  3 maanden geleden
  Stap achteruit
 • dretie munkies

  3 maanden geleden
  Of Genk goed zal zijn met Vranken valt nog te betwijfelen : bij KV Mechelen liet hij één van zijn beste spelers (Kaya) steeds op de bank zitten en probeerde het maar te doen met een versleten speler (De Camargo). Trouwens welke trainer houdt het vier jaar vol bij een bestuur waarvan hij weet dat ze sjoemelen : een bewijs van medeplichtigheid ?
 • Patrick Weyers

  3 maanden geleden
  Hopelijk mag hij ook 4 jaar bij Genk blijven. Opnieuw de Limburgse winnaars mentaliteit in de ploeg brengen, aanvallend voetbal en het stadion zit terug vol. Ze moeten geen kampioen worden maar laten zien dat ze willen winnen.
 • alfons moons

  3 maanden geleden
  En De Condé blijft daar gewoon op zijn troon zitten zonder zich af te vragen wie al die trainers aantrekt/buitengooid !