.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News/Belga

Wie kocht het best? De transferzomer van de Belgische topclubs ontleed

Belgisch voetbalDone deal! De mercato zit erop. De miljoenen zijn gespendeerd, de handtekeningen zijn gezet en de nieuwe spelers zijn voorgesteld. Welke topclub komt het sterkst uit deze transferperiode? Zijn alle posities dubbel bezet? Zijn er nog lacunes? Kortom, wie is het best gewapend om de strijd in de Jupiler Pro League aan te gaan? De hete transferzomer van Club Brugge, Anderlecht, AA Gent, Antwerp en Racing Genk voor u doorgelicht.

14 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Anderlecht was de beste, huren zonder aankoopoptie’s. De rest moet blijken. Lang is OK, Percyn leek me een goede aankoop evenals NSoki. Antwerp heeft er met Naigolan nn goeie speler bij. Hein, van Gent heeft ook wel enkele betere gekregen. Nogmaals de werkelijkheid zien we wel na het seizoen.
 • Jacques Vanderkimpen

  2 maanden geleden
  Weet niet of de titel "wie kocht best?" nu al de juiste is. Wie best kocht zal toch maar blijken op het einde van het seizoen en dan pas kan de rekening gemaakt worden..
 • Marc Fonteyn

  2 maanden geleden
  Racing Genk is het verstandigst. Kopen niet om te Kopen, Wel doelgericht. Forza Racing
 • xavier derck

  2 maanden geleden
  de Condé blijft toch een klein persoon. Op het einde van het intervieuw toch nog een steekje moeten uitdelen richting Brugge. Daarom word je dit jaar weer geen kampioen. Net als Antwerp te veel bezig met Club te weinig met je eigen ploeg.
 • Eddy Van overstraeten

  2 maanden geleden
  Albert de Lovendegem daar weten ze in Anderlecht alles van
 1. Union weer alleen leider na spectaculaire zege tegen Eupen, fans misdragen zich opnieuw
  Jupiler Pro League
  9

  Union weer alleen leider na spectacu­lai­re zege tegen Eupen, fans misdragen zich opnieuw

  Union blijft leider in 1A na winst op Eupen in een match met de eerste plaats als inzet. Bijna 3.000 toeschouwers — het hoogste aantal dit seizoen — zagen Union eerst 0-2 uitlopen. Eupen sloeg terug, maar tot een wederuitgave van de match tegen Racing Genk — van 1-2 naar 3-2 — kwam het niet. Midden het offensief van de Panda’s klaarde Nielsen de klus met een derde doelpunt. Net als gisteren op Seraing werd ook aan de Kehrweg de wedstrijd een tiental minuten stilgelegd na wangedrag van de fans - ze gooiden aanstekers naar Union-keeper Moris.