Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Wie is de man achter de hetze? Marc ‘Netto’ Overmars als technisch directeur: “Hij pakte een papiertje, schreef het bedrag erop en schoof het naar mij”

AntwerpMarc Overmars (48) komt wel eens op zijn stadsfiets naar transferbesprekingen. Hij is krenterig genoeg om de rekening voor de fles rode wijn of gehaktballen door te schuiven naar zijn gesprekspartner. Die atypische stijl leverde Ajax meer dan een half miljard euro en een plek bij de Europese subtop op. Al verandert niet alles wat Overmars aanraakt in goud. Vraag maar aan Anderlecht en KV Mechelen.

15 reacties

 • Johan Janssen

  12 maanden geleden
  Succes Marc en laat Antwerp terug voetballen aub want dat hebben we dit seizoen nog niet gezien. Ik verwacht een grote kuis met de trainer en verstraeten als eerste. Bedankt alvast.
 • Paulus de Mos

  12 maanden geleden
  Bij Ajax heeft Marc zelf ontslag genomen wellicht onder enige interne druk , het past totaal niet bij de uitstraling die de club wil uitstralen namelijk en sponsors zijn er ook niet van gediend natuurlijk , die willen een positieve uitstraling voor hun goeie geld Als dit soort zaken bij Antwerp niet spelen moet men dat zelf weten
 • marc van de poel

  12 maanden geleden
  Dat men eens nadenkt voordat men hier moord en brand uitschreeuwt, waarom twee derde van de besturen van de zelfverklaarde G5 zitten,(waartoe Antwerp NIET behoort) die opzij gestapt (geschoven) zijn in verband met de Venklovic affaire? Als Overmars iets mispeutert heeft, en hij krijgt straf, (schadevergoedingen betalen, zoals steeds bij alle me-too gevallen) dan is dat dus zo. Wat heeft dat met het beleid van Antwerp te maken?
 • jurgen glaude

  12 maanden geleden
  7000 doden voor de opbouw van het Wk Daar vindt iedereen normaal Geen woord dat er over wordt geschreven Grensoverschrijdende gedrag maar niemand vermoord of fysiek geweld die man moet zwaar bestraft worden Dat is momenteel de publieke opinie In het verhaal overmars kennen we eigenlijk maar één kant de kant van de vrouwen Weten we echter alles nee alleen maar geruchten
 • Schuurmans Daniel

  12 maanden geleden
  Mannen blijven mannen dat bewijst het internet dat vol staat met filmpjes waar zogenaamd niemand naar kijkt. Een oerinstinct uit de middeleeuwen en hormonen dat nu door de beschaving gedrukt moet worden waar veel mannen niet kunnen volgen. Vrouwen die halfnaakt in de media verschijnen en foto's posten daar moet men inderdaad afblijven en gerust laten maar dat rijmt vaak niet met hormonen die wetenschappelijk aanwezig zijn bij de man. Uitgerekend zij die klagen verdienen zo een centje bij.
 1. “Hij baalt en vloekt”: het drama van Yari Verschaeren door de ogen van zijn moeder en een kniespecialist
  PREMIUM
  Anderlecht
  11

  “Hij baalt en vloekt”: het drama van Yari Verschae­ren door de ogen van zijn moeder en een kniespecia­list

  Geen kwartfinale van de Conference League, geen EK voor beloften. De wereld van Yari Verschaeren (21) stortte even in toen hij het zware verdict kreeg. Een kruisbandletsel houdt de speler van Anderlecht negen maanden, tot 2024, aan de kant. Moeder Carin en een knie-expert getuigen over de impact en de revalidatie. En nu Verschaeren out is, wat zijn de alternatieven voor Riemer?
 2. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.