Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Westerlo verzekert zich van titel in 1B na nederlaag RWDM en keert terug naar Jupiler Pro League

Belgisch voetbalWesterlo keert terug naar eerste klasse. Nadat het titelfeest tegen Lommel zaterdag nog in het water viel (2-1-verlies), ging ook grote uitdager RWDM vanavond verrassend onderuit op het veld van Deinze (3-0). De Kemphanen zijn zo toch al zeker van de titel in 1B.

11 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Hopelijk wint RWDM de barrages matches tegen Seraing ...!
 • Claude Broucker-Briké

  3 maanden geleden
  En volgend jaar weer zakken, ...typisch!
 • Eric Bex

  3 maanden geleden
  Proficiat Westerlo en prima nieuws voor de ontwikkeling van de nieuwe Brugse toptalenten De Cuyper en Van Den Keybus. Veel succes in 1A.
 • willems michel

  3 maanden geleden
  RWDM wint nu tegen Seraing, d.w.z. 3 (drie) Brusselse ploegen in 1A
 • Daniel Verplancke

  3 maanden geleden
  Ben benieuwd of de Club spelers er dan nog bij zullen zijn. Toch proficiat,wie het gehele seizoen eerste staat verdiend om te promoveren
 1. TRANSFERSOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”
  PREMIUM
  Voetbal
  12

  TRANSFER­SOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”

  Als het van Arsène Wenger had afgehangen, dan had Émile Mpenza ooit voor Arsenal gevoetbald. Hij zat zelfs bij hem aan tafel. Ook Juventus wilde de Rode Duivel. Maar Schalke 04 gokte en uiteindelijk won niemand. Hoe een exorbitante vraagprijs ervoor zorgde dat de opmars van Mpenza gefnuikt werd, bespreken we in aflevering twee van onze reeks “transferdeals die álles hadden kunnen veranderen”. Mpenza blikt terug: “Ik had één van de Invincibles kunnen zijn.”
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.