Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

West-Vlaming al 44 jaar de omroeper bij Antwerp:"Stevig gewerkt om de 'h's' en 'g's' weg te steken"

Antwerp naar eerste?Ietwat droog, rustig en zeer beheerst. Zo heet Daniel Vuylsteke (81) uit Tielt al meer dan veertig jaar iedereen welkom in het Bosuilstadion in Deurne. "Ik hou absoluut niet van dat luide geloei dat ik bij zo veel van mijn collega's hoor."

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.