Photo News
Volledig scherm
© Photo News
1
EINDE
2
 • Patrik Hrošovský 90'+2'
 • Jan Van den Bergh 65'
 • Raphael Holzhauser 82'

Wereldgoal Van den Bergh luidt nieuwe nederlaag in voor inefficiënt Genk, dat achterblijft met 8 op 30

Jupiler Pro League5 op 24 werd 5 op 27: ook tegen Beerschot kon Racing Genk het tij niet keren. KRC verloor thuis van de Ratten, maar blijft gek genoeg nog steeds derde in het klassement. En Beerschot: dat staat plots op amper drie punten van de derde plek.

15 reacties

 • Henri Hendriks

  7 maanden geleden
  Het voetbal van Genk is toch niet slecht. De ballen tegenhouden en erin stampen moeten de spelers doen. Dus waarom de trainer dan buiten?
 • Sobek Wessels

  7 maanden geleden
  Kompany zou de perfecte trainer zijn voor dit Genk .
 • Jan Willekens

  7 maanden geleden
  De eerste 8 is voor dit Genk veel te hoog gegrepen. Geen organisatie, geen druk op de tegenspelers, geen tempowisselingen. Wel veel toegestaan ongevaarlijk balbezit. Allemaal gevolg van een totaal gebrekkig ploegwerk.
 • Olivier Vandermosten

  7 maanden geleden
  Anderlecht en Genk hebben hetzelfde probleem.
 • Dirk Peeters

  7 maanden geleden
  Wie wou VDB hebben? Croonen. De Conde wou liever een andere trainer, maar dat mocht niet baten. Croonen zou Genk verlaten, hoe sneller hoe liever.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.