Een archiefbeeld uit een oefenmatch tussen Ajax en Club Brugge.
Volledig scherm
Een archiefbeeld uit een oefenmatch tussen Ajax en Club Brugge. © ANP Sport

Weg met de BeNeLiga? Nederlandse plannen zouden gezamenlijke competitie met ons land opblazen

VoetbalHopen de Belgische topclubs tegen beter weten in op de BeNeLiga? Nederlandse plannen voor een nieuwe NL League zouden een gezamenlijke competitie met ons land opblazen, hooguit een alternatief Blockbusters-toernooi ligt op tafel. Al geven de Belgische topclubs zich niet zomaar gewonnen.

29 reacties

 • marc verschaeren

  1 maand geleden
  Goed gedacht , ons voetbal is dood en begraven . We importeren uit nog onontdekte streken op aarde met het gedacht het niveau op te krikken , met het tegenovergesteld resultaat ! .
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Ze doen maar, ik geen er alvast geen eurocent aan uit
 • Wendy Vandereyken

  2 maanden geleden
  Die BeNeLiga komt er nooit.
 • jos jansen

  2 maanden geleden
  Als het voor geldgewin is hoeft dit niet er zijn al matchen genoeg.
 • wim collaert

  2 maanden geleden
  Ik denk als dat er moest doorkomen dat onze Belgische top 4 nog gaat schreeuwen om terug alleen te kunnen spelen, want dan gaan ze beseffen dat ze misschien in de top 10 niet meer gaan zitten. Hou het maar gewoon op een Belgische competitie, alleen al voor de supporters hier gaat dat leuk blijven dan...
 1. Patrick Lefevere ziet Evenepoel geen zilver pakken, maar Anderlecht zeven keer scoren
  RSC Anderlecht
  5

  Patrick Lefevere ziet Evenepoel geen zilver pakken, maar Anderlecht zeven keer scoren

  Opvallende aanwezige in het Lotto Park: Patrick Lefevere. Terwijl zijn poulain Remco Evenepoel in Trento naar zilver op het EK wielrennen reed, keek de manager van Deceuninck-Quick.Step aan de zijde van Marc Coucke toe hoe Anderlecht een doelpuntenfestijn hield tegen KV Mechelen. Lefevere zetelt bij paars-wit vorig jaar in de Raad van Bestuur. Dat doet hij sinds april vorig jaar, toen hij samen met huidig voorzitter Wouter Vandenhaute en Brussels burgemeester Philippe Close toetrad tot de club.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).