Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Weer jackpot voor blauw-zwart: wingers leveren Club Brugge telkens miljoenen op met dank aan beproefd recept

Club BruggeCijfers zeggen soms alles. De ruim 20 miljoen euro van AS Monaco — plus een percentage op de doorverkoop — voor Krépin Diatta (21) jaagt de opbrengst van de wingers opnieuw de hoogte in. Club Brugge ving de voorbije jaren al miljoenen dankzij een beproefd recept. En dan moet er (volgend jaar?) nog een topclub achter Noa Lang komen.

8 reacties

 • Freddie Heremans

  1 maand geleden
  @Peter Berg, okee ik kijk naar Ajax, en ik zie dat zij al 20 jaar tot de top in Europa behoren, omzeggens ieder jaar kampioen speelt en telkens de jackpot wint met Champions League spelen en de gigantische start- en qualificatie incasseren. Zo bouw je een enorme buffer op die je idd. in staat stelt je duurste spelers enkel te verkopen als daar onwezenlijke bedragen voor worden geboden. Club Brugge werkt ook naar zo'n status toe, misschien bereikt het dat doel over enige jaren.
 • Dirk Van der Weeën

  1 maand geleden
  Dat is nu het verschil met andere ploegen se,dat noemen ze een club goed leiden. Hebben in een jaar en half al 80 miljoen binnen gehaald. Ik vraag mij af waar E V R het steeds haalt dat ze schulden hebben.
 • Danny Fransen

  1 maand geleden
  Jackpot ? Vier spelers voor 50 miljoen. In buitenland 1 speler, Kai Havertz 100 miljoen...dat is jackpot. Is wat anders dan Belgisch pintjesvoetbal.
 • Peter Berg

  1 maand geleden
  Jackpot ? Soldenprijs voor buitenlandse clubs. Zolang Belgische clubs hun beste spelers aan deze prijzen van de hand doen zullen we internationaal niet meer meetellen in de toekomst. Kijk naar Ajax, die hebben op bepaald moment gezegd dat er niets meer weggaat uit de A-kern onder de 50 miljoen.
 • Kay Van maroey

  1 maand geleden
  Er zijn ploegen die dit al van in de jeugd toepassen, amper een transfersom betalen, goed opleiden, 3 jaar geniet van hebben en dan voor 20 miljoen verpatsen EN die erna nog sterk genoeg zijn om echt aan de top mee te draaien. Buiten bacca heeft er geen enkele van club naam gemaakt. Witsel, fellaini, courtois, debruyne, trossard, carasco, tielemans, praet, kompany, lukaku, dendoncker, saelemakers zijn maar enkele voorbeelden. Zijn ook allemaal belgen en rode duivel (1 in de wereld)
 1. Ontgoochelde Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"
  Play

  Ontgoochel­de Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"

 2. Genk-doelman Vandevoordt krijgt grote verjaardagskaart
  Play
  Racing Genk

  Gen­k-doel­man Vande­voordt krijgt grote verjaar­dags­kaart