Paul Gheysens.
Volledig scherm
Paul Gheysens. © Photo News

Wéér bezwaren tegen komst van nieuw stadion voor Cercle Brugge, onder anderen van Antwerp-voorzitter Gheysens

Belgisch voetbalEr zijn meerdere bewaren ingediend tegen de plannen voor een voetbalstadion en bedrijventerrein langs de Blankenbergse Steenweg in Brugge. Het gaat om het project voor een nieuw stadion voor Cercle Brugge. 

33 reacties

 • steve vandenbroeck

  3 weken geleden
  Gheysens komt nog niet aan de enkels van Verhaege wat betreft het runnen van een voetbalploeg. Dus als het sportief niet lukt, dan maar op een andere manier. Maar goed, binnen een paar jaar zal deze opportunist het voetbal toch vaarwel zeggen en Antwerp opnieuw met beide voetjes op de grond komen.
 • Katrien Beyls

  3 weken geleden
  Jan Breydel renoveren tot 40.000 toeschouwers. De onderkant reserveren voor Cercle is genoeg. Renoveren door Besix ipv Ghelamco. Den Paul zal wel moeten bijdraaien of afhaken en hij kan ook niet weg met zijn stukske grond.
 • Ledoux Ruddy

  3 weken geleden
  We kunnen het stadium ondergronds plaatsen , erbovenop een bos planten ( groen ) dan daarboven een overkoepeling zetten ( Antwerpse ring : Co2 opvang ) daarop een windmolen park en zonnepanelen , zo is iedereen tevreden . er kan dan enkel nog een klacht komen omdat het teveel van het goede is ; met het gevolg dat het ook zal opbrengen?
 • jammy cappon

  3 weken geleden
  Even heel nuchter bekijken : in België kan er niets gerealiseerd worden zonder dat er 1 of andere groepering of kwiet hiertegen in beroep gaat. Het algemeen belang zou moeten boven het persoonlijk belang staan. Nu, we weten allemaal wat er achter het protest van dhr gheyssens zit.
 • Albert de Lovendeghem

  3 weken geleden
  Even nuchter bekijken. Verhaege heeft zich sterk gekant tegen een nieuw stadion op parking C in Brussel. Hij krijgt nu de boemerang terug. 2 nieuwe stadions in Brugge voor 2 eerste klasse clubs is onrealistisch én onaanvaardbaar uit ecologisch en financieel standpunt. Renoveren is de énige oplossing voor beide clubs. Het stadsbestuur kan het huidige stadion verkopen aan Club met huurrecht voor Cercle.
 1. Hazard krijgt late gelijkmaker toch achter zijn naam: hij doet schot Kroos succesvol afwijken
  Play
  Voetbal

  Hazard krijgt late gelijkma­ker toch achter zijn naam: hij doet schot Kroos succesvol afwijken

 2. VIDEO. Tien jaar geleden stierf Wouter Weylandt: “Weinig mensen hebben zo’n brede glimlach als Wouter had”
  Play
  Wielrennen
  9

  VIDEO. Tien jaar geleden stierf Wouter Weylandt: “Weinig mensen hebben zo’n brede glimlach als Wouter had”

  9 mei