Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wat zonder Refaelov, Antwerp? Gouden Schoen dreigt naar B-kern te moeten, Vercauteren op zoek naar vervanger

AntwerpVaarwel al zijn goals, tot ziens de vele assists. Byebye loepzuivere vrijschoppen en haarfijne corners, daaag Gouden Schoen. Royal Antwerp FC zonder Lior Refaelov (vandaag 35): dat wordt een wereld van verschil. Rest de vraag: ‘Wanneer is het zover?’ Volgend seizoen of dit weekend al? En vooral: wie vervangt hem dan?

33 reacties

 • jean pierre Tibermont

  3 maanden geleden
  Zonder Rafa gaat Antwerp niet veel puntjes meer halen in de play offs .
 • marc van de poel

  3 maanden geleden
  @Marcel Sterckx : Als Anderlecht aan competitievervalsing doet, is het logisch, dat de meeste reacties hieronder over dat feit gaan. En als Antwerp hem per sé hadden willen houden, dan hadden ze hem wel een fatsoenlijk contract aangeboden, hoor. Hij had trouwens al langer zijn zinnen gezet op Brussel. Ik wens hem alleszins alle succes. En Anderlecht wens ik niks.
 • Ronald De Smet

  3 maanden geleden
  @Audenaert, U mag niet vergeten dat dit hun beroep is, iedereen wil toch het maximum halen uit zijn beroepsbezigheid., sentiment is hier niet op zijn plaats.
 • Jef Salgado

  3 maanden geleden
  Gheyskens moet dringend op het voorplan treden. Beginnen met de pensioengerechtigde D’Onofrio te ontslaan want dit is enkel zijn schuld net als het buitenzetten van Juklerod, de vorige blunder van het jaar samen met het aantrekken van Lukaku natuurlijk
 • PHILIPPUS DE GEEST

  3 maanden geleden
  Er moet een verbod op transfers komen tussen ploegen in het zelfde land tijdens het de reguliere competitie .
 1. Vanaf speeldag 4 weer volle stadions, maar Union en KV Mechelen missen wel een toprecette: “Al lang blij dat er weer volk binnen mag”
  Belgisch voetbal

  Vanaf speeldag 4 weer volle stadions, maar Union en KV Mechelen missen wel een toprecette: “Al lang blij dat er weer volk binnen mag”

  Het seizoen 2021-22 begint vrijdag met de kraker Standard-Racing Genk én... met publiek. Voorlopig mag slechts één derde van de stadioncapaciteit worden benut, maar alles is beter dan de lege stadions van de vorige campagne. Een aderlating is het hoe dan ook voor de clubs die in hun eerste thuismatch een topper ontvangen. “Maar wij zijn al lang blij dat we weer mensen mógen ontvangen”, klinkt het.