Moet Antwerp de bekerfinale spelen met Davor Matijas in doel?
Volledig scherm
Moet Antwerp de bekerfinale spelen met Davor Matijas in doel? © RV

Wat nu, Antwerp? ‘Great Old’ zonder keeper naar de Heizel

Belgisch voetbalNieuwe splinterbom in het Belgisch voetbal, gedropt door de FIFA. In de bekerfinale op 1 augustus en de promotiefinale daags nadien mogen de betrokken clubs geen zomertransfers opstellen. Grootste slachtoffers zijn OH Leuven en Antwerp, waar de drie vaste doelmannen einde contract zijn.

18 reacties

 • Marcus Camps

  1 jaar geleden
  Als de nieuwe spelers niet mogen spelers, moeten alle oude spelers speelgerechtigd zijn, ondanks dat ze weg zijn. Zelfs al zou hij getekend hebben voor Brugge ondertussen. Dat is logica. Als nieuwe spelers toch mogen worden ingepast, mogen deze niet verkocht worden voor de zomermercato van 2021. Ook logisch.
 • Nicole Van Orshaegen

  1 jaar geleden
  Logisch, niks logisch wedstrijd stond al gepland in maart. Dus normaal met de kernen van dan
 • marc van de poel

  1 jaar geleden
  Ik vind het de logica zelve. Neemt niet weg, dat Beerschot in zijn promotiematch en Club Brugge in de bekerfinale hier voordeel uit gaan halen. Maar dit is meer toeval of een (on-)gelukkige samenloop van omstandigheden. Uiteraard was deze situatie niet te voorzien. En geen enkele uitslag staat vooraf vast.
 • Johan Launders

  1 jaar geleden
  Principieel eens met de FiFa in de geest van: je moet nu geen nieuwe aanwinsten doen spelen.. maar in het geval van de keeper... dan zou dat wel moeten kunnen
 • Charles Leunens

  1 jaar geleden
  Anticipeer door 18 clubs inclusief Waasland Beveren, OHL en Beerschot. Zoek 1 datum voor de beker finale ergens in September zodat getransfereerde spelers kunnen opgesteld worden en 1 eerlijke finale krijgen.