Paul Van den Bulck.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Van den Bulck. © rv

Waarom nobele onbekende Paul Van den Bulck de geknipte bondsvoorzitter is

VoetbalDe nieuwe bondsvoorzitter is Paul Van den Bulck (57). Een advocaat zonder voetbalachtergrond. Hieronder leest u waarom een onafhankelijke in plaats van een vertegenwoordiger uit het prof- of amateurvoetbal aan de top van de voetbalpiramide komt, hoewel hij daar zelf aanvankelijk niet vragende partij voor was. 

10 reacties

 • Peter Knaap

  3 maanden geleden
  Nu nog zo in de politiek zo iemand aanstellen, Wat ze maken er een boeltje nu van die vivaldi poppenkast.
 • Reygaerts raf

  1 jaar geleden
  Functie volgens de CEO “Je moet weten dat de bondsvoorzitter sinds 2019 in feite een protocollaire rol heeft. Hij heeft geen operationele invloed – het management leidt de bond." Dus ze zoeken een marionnet en behouden toch de macht, en verandert niets !
 • Thierry Lints

  1 jaar geleden
  Weer een advokaat die in de verste verten niet zal weten waarover het gaat net als onze politici - advokaten zijn blijkbaar genieën- zij kunnen (of denken dat tenminste) alles of zijn het de advokaten die niet aan de bak komen en dan maar iets anders doen
 • Lowi Verborgt

  1 jaar geleden
  Het belangrijkste om het te worden zal weer wel niet zijn 'wat' je kent maar wel 'wie' je kent.
 • willem merken

  1 jaar geleden
  Ken geen bal van voetbal maar voor die pree wil ik terug komen uit pensioen.
 1. INTERVIEW. Alin Stoica kijkt met lede ogen naar Anderlecht en schat Roemeense tegenstand in: “De ingesteldheid van sommige jongens... Dat kan écht niet”
  PREMIUM
  conference league
  15

  INTERVIEW. Alin Stoica kijkt met lede ogen naar Anderlecht en schat Roemeense tegenstand in: “De ingesteld­heid van sommige jongens... Dat kan écht niet”

  “Weten deze spelers nog waarvoor Anderlecht staat?” Alin Stoica (42), gewezen ster van het Park, vraagt het zich luidop af. Aan de vooravond van de Europese match in ‘zijn’ Roemenië praat Stoica over de paars-witte crisis, een “zielloos” FCSB en zijn trainersdroom: “Bij de loting zei ik meteen dat Anderlecht duidelijk favoriet was. Nu moet ik mijn mening herzien en denk ik dat het gelijk op zal gaan.”
 2. CHALLENGER PRO LEAGUE. RWDM speelt in extremis gelijk tegen Jong Genk - Club NXT en Beveren delen de punten
  Challenger Pro League
  2

  CHALLENGER PRO LEAGUE. RWDM speelt in extremis gelijk tegen Jong Genk - Club NXT en Beveren delen de punten

  RWDM en Jong Genk hebben zaterdagavond op de zesde speeldag van de Challenger Pro League elkaar in evenwicht gehouden. Eerder op de dag speelden Club NXT en Beveren na een boeiend duel met veel kansen 2-2 gelijk. Vrijdagavond al hebben de beloften van Anderlecht 2-3-zege behaald op het veld van leider Lierse. Spits Lucas Stassin diende geel-zwart met een hattrick een tweede nederlaag van het seizoen toe.