Alexander Blessin.
Volledig scherm
Alexander Blessin. © BELGA

Waarom het niet verrassend is dat Serie A-club Genoa uitkwam bij Alexander Blessin

Belgisch voetbalHoe komt een club uit de Serie A terecht bij Alexander Blessin, de trainer van de nummer 15 in de Jupiler Pro League? De Red Bull-connectie speelde alvast een cruciale rol, zo blijkt.

6 reacties

 • Leo Van Rillaer

  4 maanden geleden
  Ik begrijp niet dat nog zoveel mensen met de huidige gang van zaken in het (inter)nationale voetbal zich blijven verbazen en opwinden?
 • Johan Billiet

  4 maanden geleden
  Blessin was te goed voor "ambities" en de kwaliteit van het beschikbare spelersmateriaal van Oostende, heeft ie goed begrepen. Het leukere land krijgt ie er op de koop toe bij..
 • Patrick Vandeputte

  4 maanden geleden
  Stroobants Alexander en Christiaan Goethals, dit seizoen is het inderdaad minder maar dat is niet verwonderlijk als je 6 beste spelers vertrokken zijn en er geen evenwaardige vervangers aangetrokken werden. Zelfs een supertrainer kan van een ezel geen renpaard maken.
 • Christiaan GOETHALS

  4 maanden geleden
  Oostende na een jaar de uitgeperste citroen, een tactiek van sommige trainers, dan laten ze de schil achter. Ik noem dat geen meester trainer.
 • James Williams

  4 maanden geleden
  Dat wordt 0-5 vrijdag tegen de great old zonder hun meesterbrein Blessin. En stroobants, als je zo’n praat durft vertellen ken je echt totaal niets van voetbal. Is veruit de beste trainer geweest zolang hij in de simpele pintjes league heeft gecoacht.
 1. Einde seizoen voor Benito Raman door enkelblessure
  Belgisch voetbal
  4

  Einde seizoen voor Benito Raman door enkelbles­su­re

  Benito Raman komt dit seizoen niet meer in actie. De spits liep op de afsluitende training voor het duel met Antwerp een scheurtje op in de enkelligamenten. De spits moet niet geopereerd worden, maar is wel zeker enkele weken buiten strijd. Ook Mario Stroeykens is licht geblesseerd en ontbrak daarom tegen de Great Old. De club onderhandelt met Stroeykens over een contractverlenging, maar de gesprekken verlopen moeizaam. Zijn huidige verbintenis loopt af in 2023. Door de afwezigheid van Raman en Stroeykens was er nog eens een plekje in de (ruime) selectie voor Antoine Colassin.