Links: Marija Bogojevska. Rechts: Karim Mejjati.
Volledig scherm
Links: Marija Bogojevska. Rechts: Karim Mejjati. © rv

Vriendin van Veljkovic verlost van enkelband, makelaar Mejjati vrijgelaten na betalen van 20.000 euro in Operatie Propere Handen

VoetbalschandaalIn operatie ‘Propere Handen’ zijn voetbalmakelaars Karim Mejjati en Dragan Siljanoski en de vriendin van spilfiguur Dejan Veljkovic vrijgelaten onder voorwaarden. De makelaars moeten wel eerst een borgsom betalen, in het geval van Mejjati bedraagt die 20.000 euro, alvorens hij vrijdag of maandag effectief vrijkomt. Marija Bogojevska is verlost van haar enkelband.

27 reacties

 • Philippe De Naeyer

  4 jaar geleden
  Waarom zagen over die 20000€? Het is toch niet omdat iemand rijk is, dat hij strenger gestraft moet worden. Dat zijn geld dat hij onrechtmatig verdiend heeft, verbeurd verklaart moet worden, zeker! Maar de borgsom moet voor iedereen gelijk zijn.
 • Guy Moreels

  4 jaar geleden
  Best dat men Vertenten morgen naar huis laat gaan. Heeft Rieder toch een pluim om op zijn hoed te steken. Maar beide scheidsrechters zijn geschorst door de KBVB en zijn hun FIFA-badge kwijt. En daar kan deze rechtbank niets aan verhelpen. Komen ze ooit nog op de Belgische velden ? We zijn zeker zover nog niet. Maar....kassa kassa voor de Advocaten. Ach...wat een klucht !
 • Harry Vankrinkelen

  4 jaar geleden
  Heren rechters !!!! in het voetbal word er met miljoenen gegoocheld niet met 20000 euro misschien U wat meer verdiepen in deze materie!!!!! of bijlessen volgen betreffende het juist toepassen van de strafmaat!!!
 • ronny stommeleer

  4 jaar geleden
  ale daar gaat men sexual fantasy..........
 • Benny Coomans

  4 jaar geleden
  20.000€ voor iemand die miljoenen verdient, wat een lachertje
 1. Didier Lamkel Zé haalt ook fratsen uit aan de onderhandelingstafel: “leugenachtige voorwendselen” leiden tot zaak bij de FIFA
  JUPILER PRO LEAGUE
  9

  Didier Lamkel Zé haalt ook fratsen uit aan de onderhande­lings­ta­fel: “leugenach­ti­ge voorwendse­len” leiden tot zaak bij de FIFA

  Ook aan de onderhandelingstafel blijkt Didier Lamkel Zé (25) een ongeleid projectiel. Nadat hij een zo goed als zekere transfer naar Omonia Nicosia in laatste instantie opblies omwille van een flirt met Ferencvaros, dreigt een patstelling. Allicht moet de FIFA het kluwen straks ontwarren. ’t Zal toch niet waar zijn dat Lamkel Zé straks weer in Deurne staat en er minstens tot de winter blijft?
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.