Beerschot-voorzitter Eric Roef spreekt de fans toe.
Volledig scherm
Beerschot-voorzitter Eric Roef spreekt de fans toe. © BELGA

Voorzitter Beerschot-Wilrijk woedend: "Er gaan kinderen van ons met brandwonden naar het ziekenhuis"

Belgisch voetbalNa Lierse - Beerschot-Wilrijk ging het meer over hetgeen er zich náást het veld afspeelde dan over hetgeen er óp het veld gebeurde. Supportersrellen ontsierden de derby en beide clubs schoven mekaar daarvoor de zwarte piet toe. 

84 reacties

 • ivan van de velde

  5 jaar geleden
  Mijnh. Roef steekt eerst u handen in eigen boezem. Misschien is aan dessel verleden seizoen vragen want daar hebben u heilige geesten het ook weer uit gehangen. Wilrijk is tot hiertoe de ploeg die de meeste combiregelingen met zich mee zeult. Zegt genoeg....
 • Chris Devlaeminck

  5 jaar geleden
  Een deel van de supporters komen hun frustraties, opgedaan tijdens hun dagelijks leven, er uit schreeuwen tijdens een match. Agressief roepen en schelden naar spelers en supporters van de andere ploeg, de 'vijandige clan' vinden ze normaal. In het dagelijks leven een loser, zo sterk voelen ze zich tussen een massa soortgenoten, 'hun clan'. Clan tegen clan, af en toe loopt het uit de hand. Anekdote na anekdote, dit is en blijft voetbal.
 • Dirk Vaes

  5 jaar geleden
  Zielige voorzitter... Zielige trainer.. Gras te hoog.. Geen net.. Lierse was aan winnende periode bezig.. Dan maar spel 20min stopzetten... 1 goede remedie.. Combieregeling? Allen terug bus op richting Kiel.. Match verderspelen.
 • peter maas

  5 jaar geleden
  Geen belang wie eerst vuurpijl afschoot ?Als er niets werd afgeschoten kwam er ook geen reactie he !
 • willy van dijck

  5 jaar geleden
  Als supporters van ploeg a en ploeg b niet meer naast elkaar kunnen zitten kunt je er beter mee stoppen. Wie de eerste vuurpijl heeft afgeschoten is van geen belang de andere moeten maar zo slim zijn om niet te reageren. Laat de clubs in België gewoon alles betalen laat ze ook de politie als het een risico matchs is en niet de belasting betalers.