BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

“Voor Silva spring je in je wagen. Koop je een ticketje. Ga je (liefst) anderhalf uur zitten”: onze chef voetbal geniet van Portugese RSCA-spits

AnderlechtEen vlotte zege tegen Seraing. En een ticket voor de play-offs van de Conference League dat eigenlijk al binnen is. Anderlecht kan zich opmaken voor een rustige week, zo zag onze chef voetbal.

8 reacties

 • Anthony Peeters

  2 maanden geleden
  Leuke speler en beetje rare jongen maar dat is niet slecht! Haha loopt op het veld tegen zichzelf te praten en heeft zichtbaar plezier tijdens het spelen! Hij is geen allround speler als zirkzee maar geef hem de bal in de buurt van de goal en je voelt spanning
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Anderlecht heeft de beste eigen talenten in Neerpede lopen, waarvan er liefst 6 speelden. Het heeft ook de beste scouting voor talent en slaagt elk seizoen erin om die naar RSCA te krijgen. Silva zal Zirkzee doen vergeten met dezelfde mooie statistieken.
 • Patrick Dubois

  2 maanden geleden
  @ Ayse Ozyasar Der zijn er ook nog die gelijk spelen tegen Janneke en Mieke hé.
 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  Hoe wil men bij Anderlecht nog kampioen spelen als ze telkens hun beste spelers verkopen. Na Doku, nu Amuzu..
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Je mag van RSCA zeggen wat je wil en het zijn maar huurspelers maar toch halen ze telkens leuke spelers bij zoals Zirkzee en nu Silva. In Brugge daarentegen slapen ze blijkbaar op hun miljoenen 🤔.
 1. Mazzu ziet geen reden tot paniek: “We kunnen hier samen uit geraken” - Van Crombrugge: “Waar we nu staan, is onze plaats”
  Play
  RSC Anderlecht
  56

  Mazzu ziet geen reden tot paniek: “We kunnen hier samen uit geraken” - Van Crombrugge: “Waar we nu staan, is onze plaats”

  Crisis met grote C in het Lotto Park. Anderlecht en Felice Mazzu blijven achter met een ontluisterende 13 op 30, een dikke buis. Maar zó slecht vond Mazzu het allemaal niet. “We speelden beter dan tegen KV Kortrijk. Toen scoorden we vier keer, vandaag werkten we slecht af. Zo simpel is het.” Hendrik Van Crombrugge was harder in de analyse, al vond ook hij dat Anderlecht “goed gespeeld" had.