Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Volledige afgelasting van amateurvoetbal dreigt

Belgisch voetbalHet Overlegcomité zal morgen weinig of geen versoepelingen doorvoeren. Dat heeft gevolgen voor het amateurvoetbal. Officieel is het nog niet, maar de kans is zeer groot dat de lagere afdelingen niet hervatten op 14 februari, zoals voorzien. Een volledige afgelasting van het seizoen lijkt met de dag waarschijnlijker.

30 reacties

 • Freddy Verstappen

  3 weken geleden
  gaat de regering de lonen uitbetalen,contracten van spelers enz,terugbetaling door kbvb van de aansluitingen,verzekeringen enz,geen kantine geen inkomen,geen eetfestijnen enz kbvb weet zeer goed dat erop start niet kan,maar zit met terugbetalingsproblemen
 • Francis Schueremans

  3 weken geleden
  De overheid is er een soepje van aan het maken , waarmee mogen de mensen zich nog wel bezighouden Als er geen perspectief geboden wordt , gaan er steeds meer mensen hun botten vagen aan alle regels Nu nog wa prullen met het vaccineren en dan zal de emmer wel overlopen
 • geert wildiers

  3 weken geleden
  Voetbal is zowel een hobby als een job. Ik denk dat als je het professioneel voetbal stil legt, er veel mensen technisch werkloos gaan zijn. Wie gaat die financiële put opvangen? Dat het amateurvoetbal wordt stil gelegd kan ik begrijpen. Veel jeugd zal hier de dupe van zijn, want nu is het nog enkel voetbal op de playstation. Als ouder zal je ook je kids moeten motiveren om je kinderen in beweging te houden op een andere manier. Jaja, niet enkel de regering is hiervoor verantwoordelijk.
 • Bart Slootmaekers

  3 weken geleden
  Er zijn ook mensen die hele week werken en onder vrienden ook voetballen zonder geld te verdienen. Zouden ze alles verbieden ok dan is het te begrijpen. Enzo spreek ik over heel veel sporten het is verboden je hobby te doen! Maar op vakantie naar rode zone wordt afgeraden. Ahja want het is ontspanning. Hoeveel mensen ontspannen zich met sporten wat ook hele week werken. En dan te zwijgen van de jeugd wat dit ook nodig heeft. Twee maten twee gewichten.
 • Paul Verbeeck

  3 weken geleden
  Nu nog het profvoetbal, begrijp nog altijd niet dat deze ondanks alles mogen blijven spelen . Besmettingen alom , overtreden de regels, lobbyen om erkend te worden als essentieel beroep. Tijd dat de politiek eens echt hun priviléges gaat aanpakken.
 1. "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"
  Play

  "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"

 2. Van Steenbrugge over klacht amateurspelers: "Waar ligt het onderscheid met 1A en 1B?"
  Play
  Voetbal

  Van Steenbrug­ge over klacht amateurspe­lers: "Waar ligt het onder­scheid met 1A en 1B?"