Michel Verschueren.
Volledig scherm
Michel Verschueren. © BELGA

Voetbalwereld rouwt om Michel Verschueren (91), gewezen manager van Anderlecht vredig in zijn slaap overleden

Belgisch voetbalDe Belgische voetbalwereld rouwt om het overlijden van Michel Verschueren, die in de nacht van dinsdag op woensdag op 91-jarige leeftijd vredig in zijn slaap overleed. Verschueren was manager van Anderlecht van 1981 tot 2003. Onder zijn leiding veroverde de recordkampioen 11 landstitels, 3 bekers en de UEFA-Cup in 1983.

228 reacties

 • marie-louise imbrechts

  2 maanden geleden
  R.I.P. Respect.
 • Norman Kamosi

  2 maanden geleden
  Ik ben heel lang een hevige Anderlecht supporter geweest en ik had veel respect voor mister Michel,hij was een monument in de club,net zoals Constant Vandenstock,oprechte deelneming aan zijn familie,r.i.p.
 • HARRY Dreesen

  2 maanden geleden
  Heel veel sterkte aan de familie wij voelen met jullie mee
 • Thierry Vlieghe

  2 maanden geleden
  Respect Mr.Michel, rust zacht
 • Leo Van Rillaer

  2 maanden geleden
  Rust zacht, Mister Michel, je was uniek in het Belgisch voetbal.
 1. Luxewagens van minimaal 75.000 euro: Real-sterren krijgen voor het eerst elektrische auto, Hazard kiest duurder model dan Courtois
  Play
  Time-out
  30

  Luxewagens van minimaal 75.000 euro: Re­al-ster­ren krijgen voor het eerst elektri­sche auto, Hazard kiest duurder model dan Courtois

  Net voor de WK-break hebben de spelers van Real Madrid nog een leuk cadeautje gekregen. Thibaut Courtois en co ontvingen allemaal een splinternieuwe luxewagen. Geen Audi dit keer - dat merk was bijna 20 jaar de autosponsor van Real -, wél een BMW. En opvallend: alle spelers van de Spaanse topclub rijden voortaan 100 procent elektrisch.