Wilfried Van Moer.
Volledig scherm
Wilfried Van Moer. © Joel Hoylaerts / Photo News

Voetbalwereld in rouw: drievoudig Gouden Schoen Wilfried Van Moer (76) overleden

Belgisch voetbalTriest nieuws uit de Belgische voetbalwereld. Drievoudig Gouden Schoen Wilfried Van Moer is op 76-jarige leeftijd overleden. Dat is aan onze redactie bevestigd. Hij werd getroffen door een hersenbloeding en overleed in het ziekenhuis van Leuven.

207 reacties

 • Fernand Geldhof

  1 jaar geleden
  We hebben een fantastische mens verloren.Hij had minstens 90 kunnen worden,zou het kunnen dat de spikes van het vaccin hem parten gespeeld hebben?
 • JOHAN VLEIRICK

  1 jaar geleden
  R.I.P., mijnheer van Moer! Mijn medeleven aan familie en vrienden!
 • Paulette Desmarets

  1 jaar geleden
  Klein van gestalte, miste wat sierlijkheid, maar groots als voetballer. Er werd te weinig naar zijn mening gevraagd, maar was wat te terughoudend misschien. Rust in vrede, in de voetbalhemel waar je nog je matchen kan spelen! Het spelen dat je zo miste.
 • Benjamin Beelen

  1 jaar geleden
  R.I.P. TOPPER
 • Stefaan Jans

  1 jaar geleden
  Eén van de 3 beste die België ooit had, in een tijd waar er van transfers naar het buitenland amper sprake was. Hoorde bij de Europese top als middenvelder. Realist die altijd met beide voeten op de grond bleef ! Nogal wat anders dan de vele would - be sterren van tegenwoordig die het moeten hebben van hun tatoo's en hun filmpjes op de sociale media. Wilfried , RIP.