Volledig scherm
© BELGA

Voetballers Westerlo betrapt op lockdownparty in appartement van Tuur Dierckx: “14 aanwezigen waren mekaar nog aan het knuffelen zonder mondmasker”

Belgisch voetbalPijnlijk. Minstens twee voetballers van KVC Westerlo zijn afgelopen weekend betrapt op een lockdownfeestje. Ex-Club Bruggespeler Tuur Dierckx (25) zou de organisator van dienst geweest zijn. 

45 reacties

 • Luc Van Bogaert

  2 maanden geleden
  Ontslag zoals KVO een voorbeeld stelde met Ondea.
 • Jean-Paul Haesen

  2 maanden geleden
  3 Maanden 50% van hun loon aan de verzorgenden storten. Het ontslag van die doelman lijkt me een beetje "duister". Wel makkelijk voor een club om op deze wijze van een contract af te raken van een B-speler.
 • Luc Van Campenhout

  2 maanden geleden
  6 maand schorsen is de enige werkende straf voor die mensen ! Bovendien een zware geldstraf voor hen en hun voetbalclub. Dit om ook de werkgever een aansporing te geven om hun spelers in de hand te houden.
 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Direct ontslaan en drie maand loon storten aan de verzorgenden + elk de grootste boete laten betalen en 1 maand meelopen op een COVID afdeling wie niet horen wil moet voelen!!
 • Ive Missoorten

  2 maanden geleden
  Ook hier weer mijn eigen mening. Je kan idd een sanctie treffen, maar dat ontslag en andere superzware straffen is volgens mij niet aan de orde. De bal qua straffen is zo hard aan het doorslaan dat ik er geen einde meer in zie. Waar zitten al die gematigde mensen nu? Of tast de Corona iedereen zijn gezond verstand aan? Als ze deze gedachten verder zouden doortrekken naar andere zaken die mislopen in onze maatschappij zijn we terug in de middeleeuwen...
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"