Simon Mignolet en Bas Dost.
Volledig scherm
Simon Mignolet en Bas Dost. © Photo News

Voetbalbond verbaasd over fiscale korting van minister Van Peteghem: “Zijn cijfers kloppen niet”

Belgisch voetbalHet profvoetbal heeft inmiddels met verbazing het interview gelezen dat minister van Financiën Vincent Van Peteghem gaf aan Het Laatste Nieuws en De Morgen en dat vanavond online verscheen op de sites van HLN.be en DeMorgen.be. In dat interview laat Van Peteghem uitschijnen dat zijn herziene tekst van de taxshift in het profvoetbal een tegemoetkoming zou zijn aan de sector.

3 reacties

 • marc verschaeren

  1 jaar geleden
  Mooie regeling , zou daar een mouw aan te passen zijn ? . Wat je toch allemaal leest , waar word er gelogen in de eerste alinea of in de derde of is het allemaal kwatsj.
 • Bernard Duyvejonck

  1 jaar geleden
  Ze moeten niet op hun achterpoten staan ze moeten gewoon belastingen betalen zoals iedereen. We krijgen wij ook geen gunst regime en we moeten meer doen voor onze centen dan zij .gedaan met profiteren van de werkende mens en zo zou dat voor ale rijke multinationals ook moeten zijn .
 • Geert Vande Walle

  1 jaar geleden
  En een naar verhouding even grote korting op de belastingen voor gepensioneerden zal niet lukken zeker ?
 1. Fris en enthousiast voetballend Westerlo zet KV Mechelen vlot opzij: Kyan Vaesen de held met twee goals
  Jupiler Pro League
  4

  Fris en enthousi­ast voetbal­lend Westerlo zet KV Mechelen vlot opzij: Kyan Vaesen de held met twee goals

  Na drie duels op rij zonder overwinning heeft KVC Westerlo zaterdagmiddag in eigen stadion weer aangeknoopt met een overtuigende 2-0-zege tegen KVC Mechelen. De Kemphanen leggen zo de druk weer wat meer bij de achtervolgers in de strijd om Play-Off 2. Een gehavend Mechelen pakte dit seizoen amper vier punten buitenshuis en moet de komende weken dus nog vol aan de bak.