Een leeg Jan Breydel.
Volledig scherm
Een leeg Jan Breydel. © Photo News

Voetbal weer achter slot en grendel? “Wetenschap zegt dat stadion een veilige omgeving is”

Belgisch voetbalVorige week vond het Overlegcomité het niet nodig om minder publiek toe te laten bij voetbalwedstrijden. Nu ziet het ernaar uit dat de stadionpoorten in één klap gesloten zullen worden. “We hopen ook in deze moeilijke tijden ontspanning blijven voorzien voor de fans", klinkt het bij de Pro League.

42 reacties

 • Raphael Coryn

  2 maanden geleden
  De voetbalclubs hebben geld genoeg zie wedden spelers. Compassie verre van.
 • Kurt C

  2 maanden geleden
  En een covid safe ticket is dan niks meer waard? Waarom moeten we hem dan nog gebruiken? We mogen toch nergens meer binnen! En aan al deze die nu van de toren zitten te blazen: er hou jullie niemand tegen om thuis te blijven zitten maar ik vrees dat jullie de eersten zijn om jullie kot te verlaten!
 • Johan Goossens

  2 maanden geleden
  Als alle spelers eens 2 maanden loon terug geven aan hun klub dan is er al een groot verlies weg gewerkt denk ik
 • Johan Janssen

  2 maanden geleden
  Moest met masker en de beelden waren duidelijk genoeg. Supporters en clubleiding nemen geen verantwoordelijkheid dus zonder publiek dan. Zo simpel is dat, ligt vaak aan ons gedrag dus draag de gevolgen als een man dan. Dicht gooien die handel.
 • ronny meuris

  2 maanden geleden
  Kerstmis kan me gestolen worden, ik wil voetbal zien. Niet iedereen heeft dezelfde behoeftes, waarom altijd een bepaalde groep viseren.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. HLN SPORTCAST. Degryse en Jaques over de winstkansen van Ito: “Persoonlijkheid speelt mee, hoe je het ook draait of keert”
  Play
  Gouden Schoen
  3

  HLN SPORTCAST. Degryse en Jaques over de winstkan­sen van Ito: “Persoon­lijk­heid speelt mee, hoe je het ook draait of keert”

  Racing Genk heeft dit jaar twee kanshebbers op de Gouden Schoen: de Nigeriaanse prijsschutter Paul Onuachu (27) en het Japanse enigma Junya Ito (28). In HLN Sportcast wikken en wegen analisten Marc Degryse en Heleen Jaques de winstkansen van de “onderschatte” Ito. “Een onderdeel van de Gouden Schoen is hoe je wordt gezien door de buitenwereld.”