Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © BELGA

Vincent Kompany niet te spreken over late tegengoal: “Enorme overtreding op Murillo”

Jupiler Pro LeagueAnderlecht-coach Vincent Kompany zag z'n ploeg bij STVV in de slotfase drie punten te grabbel gooien. Kompany erkende dat paars-wit de zege wellicht niet verdiend had, maar hij was niet te spreken over de late tegengoal. 

51 reacties

 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Kompany had wel gelijk, een blok zetten mag gewoon niet. De gelijkmaker had afgekeurd moeten worden. Oneerlijk? Waarschijnlijk wel maar Brugge wordt door oneerlijkheid wel kampioen en alle Bruggelingen vinden dat toch oké.
 • Bruno willems

  1 maand geleden
  Bij anderlecht een swalbe en ze krijgen penalty en de 2de was ook zeer zeer licht
 • Piet Corneel

  1 maand geleden
  Kompany mekker niet manneke, jullie hebben die 2 strafschoppen cadeau gekregen tegen STVV. punt uit.Maak u maar op want PO1 zal er NIET inzitten voor anderlecht
 • Dirk Keizer

  2 maanden geleden
  De strafschoppen die Anderlecht "krijgt" van de scheids en de var zijn altijd terecht. Het zij de anderen die cadeaus krijgen volgens paars-wit en zijn toptrainer..
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  Anderlecht heeft eens de VAR mee, en gans Brugge heeft het weer beter gezien. Als dit in het voordeel is van Club is allemaal dik ok! Indien Brugge niet al enkele malen 'hoerenchance' had gehad stonden ze rond de 5de plaats met 6 punten minder. Clement zal nooit zeggen dat ze punten 'gestolen' hebben, Mignolet echter wel - al meer dan eens. Kompany is altijd eerlijk en objectief, een verademing in voetballand.