Volledig scherm
© BELGA
0
EINDE
0

VIDEO. Kansen op play-off 2 nemen toe: Anderlecht laat in eigen huis punten liggen tegen Zulte Waregem

Belgisch voetbalPlay off II wordt stilaan een realiteit voor Anderlecht. Paars-wit kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Zulte Waregem. De kloof met STVV, vijfde, werd dit weekend uitgediept tot 4 punten. De Brusselaars mogen dan ook Moeskroen bedanken, want de ploeg van coach Storck klopte AA Gent (1-2). Daardoor staat Anderlecht zesde.

10 reacties

 • rik cappelle

  2 jaar geleden
  Gisteren heb ik een reactie gepost dat ik eens benieuwd was naar het toeschouwersaantal in de krant en dat ik gokte op 18 000. Wat staat er vandaag in de krant ? 18 000 toeschouwers. En dat ondanks een halfvol of beter gezegd een halfleeg stadion !!! Begrijpe wie begrijpe kan.
 • dretie munkies

  2 jaar geleden
  Onverdiend voor Essevee is die uitslag zeker niet. Bleek Anderlecht waar Kums en Verschaeren ,het niet allemaal alleen kunnen oplossen
 • Erwin Lauwens

  2 jaar geleden
  Neem er nog een paar assistenten bij dan kan je die strandjeanetten ontslaan. Te koud voor te voetballen, slecht veld: ga dan beachvoetbal spelen maar daarmee verdien je geen miljoen of meer per jaar. Niet alleen de kwaliteit is bedroevend, de mentaliteit is schandalig. Neem een voorbeeld aan een Betsema os Cant.
 • Philippe Vander Haeghen

  2 jaar geleden
  Tja, dit was een match PO II waardig. Meer kan je er niet over kwijt. Bij de helft van de Anderlecht spelers lijkt de bal wel een baksteen.
 • Nils De Vriendt

  2 jaar geleden
  Het was zo een saaie match dat je zowel over iets anders kan praten denk ik dan! Zolang Lokeren niet degradeert maakt de rest niets uit. Voila, toch nog iets nuttig op deze pagina ;)
 1. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

 2. Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"
  Play

  Clement na nederlaag op Sclessin: "Het wordt heel bizar"