Vertenten blijft aangehouden, bond wil hem en Delferière levenslang aan de kant - Club bevestigt vertrouwen in Leko, die straks training leidt - Ook vrouw Veljkovic aangehouden

Belgisch voetbalHet onderzoek naar fraude en matchfixing in het Belgisch voetbal wordt voortgezet. Alle ontwikkelingen in het dossier kunt u volgen via deze liveblog.

401 reacties

 • Victor Avanti

  3 jaar geleden
  Rudy Wie was de vriend des huize nu weer Bayat dacht ik. Alles moet nog maar beginnen. Wij in Brugge leven met gezond boerenverstand
 • Peter Thys

  3 jaar geleden
  vroeger waren het criminelen nu zijn het witteboordcriminelen die ze verdedigen !
 • Peter Thys

  3 jaar geleden
  Misschien heeft Anderlecht gewoon veel machtiger vriendjes die de boel kunnen tegenhouden ?
 • marc Deglin

  3 jaar geleden
  zouden we beter niet alle subsidies en belasting voordelen van deze sport afschaffen ? zoveeel verdienen, zoveeel voordelen en zoveeeel nog niet genoeg hebben-gedachtegoed.
 • VIVIANE bastenie

  3 jaar geleden
  De fraude in het Belgisch voetbal is al ruim 40 jaar bezig,alleen werden er niet met zo hogen bedragen gespeeld ,nu is het van kwaad tot erger geevolueerd.Het draait al lang niet meer om het sportieve maar om geld ,veel geld.Sinds de komst van al die louche makelaars is het van kwaad naar erger gegaan.Maak het voetbal weer aantrekkelijk en eerlijk,gooi al die zwendelaars en witwassers buiten .