BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Vergeleken met Marc Coucke en een echte levensgenieter: wie is de flamboyante SK Deinze-voorzitter Denijs Van De Weghe?

Belgisch voetbalHij kondigt transfers aan via het ‘Rad van Fortuin’ en wil met de bouw van een hypermodern stadion zo snel mogelijk naar de Jupiler Pro League. SK Deinze-voorzitter Denijs Van De Weghe (57) zette zichzelf en zijn 1B-club in geen tijd op de voetbalkaart. Een portret van ‘de nieuwe Marc Coucke aan de Leie’.

0 reacties

 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.