Mehdi Bayat.
Volledig scherm
Mehdi Bayat. © Photo News

Verdachten reageren: “Verbaasd dat mijn naam erbij staat”, Voetbalbond: “Dit komt niet als verrassing”

Propere HandenIn de zaak Propere Handen, het onderzoek naar fraude in het Belgische voetbal, wil het federaal parket 56 personen en één vennootschap voor de correctionele rechtbank brengen. Enkele verdachten reageerden inmiddels op het nieuws. Een overzicht van de reacties.

6 reacties

 • Hugo vanderoosbeek

  6 maanden geleden
  Niets in de handen, niets in de mouwen ! Feest voor advocaten... En de ''supporters'' ? Zij supporteren voort.
 • Jean segers

  6 maanden geleden
  Als ze twee dagen in de gevangenis zitten kopen ze hun proces af voor miljoenen de bleiters !
 • Martine Rochtus

  6 maanden geleden
  Wie gelooft nu dat er geen zwart geld wordt gegeven en al zeker geen Rolex
 • christian demeester

  6 maanden geleden
  Ik denk dat ze allemaal familie zijn van elkaar met de achternaam Haas. Het zijn gewoon corrupte mensen zoals er zoveel zijn als de gelegenheid zich biedt.
 • Etienne Van de Velde

  6 maanden geleden
  Ze zijn zo lief meneer, niemand heeft iets misdaan. Dat is zo als je met je hoofd in de wolken leeft en totaal geen voeling meer hebt met de realiteit. De advocaten gaan hier hun broek wel een tijdje kunnen mee ophouden.
 1. TRANSFERSOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”
  PREMIUM
  Voetbal
  12

  TRANSFER­SOAPS. Hoe Schalke de opmars van Mpenza fnuikte: “Als ik tien jaar later was geboren, had ik misschien bij Real of Barça kunnen zitten...”

  Als het van Arsène Wenger had afgehangen, dan had Émile Mpenza ooit voor Arsenal gevoetbald. Hij zat zelfs bij hem aan tafel. Ook Juventus wilde de Rode Duivel. Maar Schalke 04 gokte en uiteindelijk won niemand. Hoe een exorbitante vraagprijs ervoor zorgde dat de opmars van Mpenza gefnuikt werd, bespreken we in aflevering twee van onze reeks “transferdeals die álles hadden kunnen veranderen”. Mpenza blikt terug: “Ik had één van de Invincibles kunnen zijn.”
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?