Mehdi Bayat.
Volledig scherm
Mehdi Bayat. © Photo News

Verdachten reageren: “Verbaasd dat mijn naam erbij staat”, Voetbalbond: “Dit komt niet als verrassing”

Propere HandenIn de zaak Propere Handen, het onderzoek naar fraude in het Belgische voetbal, wil het federaal parket 56 personen en één vennootschap voor de correctionele rechtbank brengen. Enkele verdachten reageerden inmiddels op het nieuws. Een overzicht van de reacties.

6 reacties

 • Hugo vanderoosbeek

  5 maanden geleden
  Niets in de handen, niets in de mouwen ! Feest voor advocaten... En de ''supporters'' ? Zij supporteren voort.
 • Jean segers

  5 maanden geleden
  Als ze twee dagen in de gevangenis zitten kopen ze hun proces af voor miljoenen de bleiters !
 • Martine Rochtus

  5 maanden geleden
  Wie gelooft nu dat er geen zwart geld wordt gegeven en al zeker geen Rolex
 • christian demeester

  5 maanden geleden
  Ik denk dat ze allemaal familie zijn van elkaar met de achternaam Haas. Het zijn gewoon corrupte mensen zoals er zoveel zijn als de gelegenheid zich biedt.
 • Etienne Van de Velde

  5 maanden geleden
  Ze zijn zo lief meneer, niemand heeft iets misdaan. Dat is zo als je met je hoofd in de wolken leeft en totaal geen voeling meer hebt met de realiteit. De advocaten gaan hier hun broek wel een tijdje kunnen mee ophouden.
 1. Cercle Brugge pakt uit met een nieuw logo
  Cercle Brugge

  Cercle Brugge pakt uit met een nieuw logo

  Cercle Brugge lanceerde vandaag zijn nieuw logo. Exact om 12.12 uur, een symbolische verwijzing naar het stamnummer. Na het succesrijke seizoen dat op een tiende plaats werd afgesloten, het beste resultaat sinds de terugkeer in 1A vier jaar geleden, vonden ze bij de Vereniging dat het de hoogste tijd was geworden om de groeiende ambities ook door middel van een doorgedreven rebranding tot uiting te laten komen. Het nieuwe logo is niet enkel ‘future proof’, het moet gelden als een frisse versie van de filosofie van groen-zwart mét het grootste respect voor de 123-jarige geschiedenis.