Robin Veldman vuurt zijn troepen aan tegen Racing Genk.
Volledig scherm
Robin Veldman vuurt zijn troepen aan tegen Racing Genk. © Photo News

Veldman wacht op duidelijkheid over toekomst: “Tijdens WK-break bekijken wat beste oplossing is voor Anderlecht”

AnderlechtOverklast door de leider. Anderlecht was kansloos tegen een oppermachtig Genk. Was dit de laatste wedstrijd van Robin Veldman als T1? Aan het bestuur om snel duidelijkheid te scheppen. “Als ik terugkeer naar de Futures, dan is dat met plezier.”

6 reacties

 • freddy cardoen

  2 maanden geleden
  Wat Anderlecht nodig heeft zijn spelers met karakter , dwz opnieuw een paar Argentijnen halen zoals een Frutos en Biglia , succes gegarandeerd .
 • Vera Van Hole

  2 maanden geleden
  We moeten beter veel beter en dat kan als ze wat willen werken zeker weten en goals maken en geen binnen laten dus dat hebben we nodig een sterke hand .
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Zeggen dat RSCA geen talent heeft is kort door de bocht, ze moeten dit aanwenden om doelpunten te maken en niet breien. Zelden ziet men uitgespeelde kansen, de meeste eindigen bij Silva.
 • Danny Roelants

  2 maanden geleden
  Welke trainer dan ook kan van deze spelers geen deftige ploeg maken. Genk heeft laten zien dat ze met jonge spelers de tegenstander gewoon overklassen en nota bene waren hun 2 uitblinkers ex jeugdspelers van Anderlecht. Zegt genoeg zeker.
 • François Nuyts

  2 maanden geleden
  Momenteel heb je R Genk , en daar een stuk achter Union , Brugge , Gent en Antwerp . Maar Genk is momenteel zeker de beste ploeg van Belgié .
 1. Herboren Jelle Vossen lag vijf dagen in het ziekenhuis met vleesetende bacterie: “Van fitte mens zomaar naar één brok ellende”
  Play
  12

  Herboren Jelle Vossen lag vijf dagen in het ziekenhuis met vleeseten­de bacterie: “Van fitte mens zomaar naar één brok ellende”

  De wederopstanding van Zulte Waregem zette zich zaterdag tegen Westerlo slechts half door. Essevee kon geen nieuwe zege bijschrijven, maar het punt dat in het slotkwartier werd thuisgehouden kan in de eindafrekening evenwel van groot belang blijken. Ook, en vooral, om wie het was die de bal tegen de netten kopte: Jelle Vossen. Altijd een garantie voor goals, maar nu toch herboren. Vossen was twee maanden onbeschikbaar door “last van de luchtwegen”. Maar er blijkt veel meer aan de hand te zijn geweest.