Het Eurostadion.
Volledig scherm
Het Eurostadion. © belga

Vanhengel: "Er is toch overheidsgeld betrokken bij bouw van het Eurostadion"

Brussels minister Guy Vanhengel geeft in een interview met Bruzz toe dat er inderdaad overheidsgeld gemoeid is met de bouw van het Eurostadion. De Open Vld'er, samen met Brussels schepen van Sport Alain Courtois (MR) de voortrekker van het project, heeft altijd voorgehouden - "met de hand op het hart" - dat het stadion er zonder overheidssubsidies zou komen. Voor Brussels N-VA-parlementslid Johan Van den Driessche, één van de grootste critici van het project, is de bocht gemaakt. "Het doorschuiven van de hete aardappel is begonnen", stelt hij in een reactie.

 1. Procureur vordert één jaar rijverbod voor Radja Nainggolan: “Reed 106 km/u waar 50 km/u mocht”
  Antwerp
  4

  Procureur vordert één jaar rijverbod voor Radja Nainggolan: “Reed 106 km/u waar 50 km/u mocht”

  Voormalig Rode Duivel en huidig Antwerp-speler Radja Nainggolan riskeert een rijverbod van een jaar, het opnieuw afleggen van zijn rijexamens en een boete van 420 euro voor een zware snelheidsovertreding en rijden onder invloed deze zomer in Antwerpen. Dat is vandaag gebleken bij het behandelen van de zaak door de politierechtbank. Nainggolan was zelf niet aanwezig, hij speelt vanavond met Antwerp in Frankfurt.
 2. Niet te stoppen: deze zomeraanwinsten scoren goed in de Gouden 11
  Gouden 11

  Niet te stoppen: deze zomeraan­win­sten scoren goed in de Gouden 11

  Na vijftien speeldagen in de Jupiler Pro League staat Union nog steeds autoritair op kop. Ook KV Mechelen is goed aan het seizoen begonnen. De troepen van Wouter Vrancken staan knap vierde in de klassering. Onder meer spits Hugo Cuypers gooit hoge ogen. Hij scoorde al vijf keer en gaf ook al zes assists. Welke zomeraanwinsten waren eveneens een schot in de roos en scoorden al veel punten in de Gouden 11? Een overzicht.