Vanhaezebrouck na de 6-1-overwinning tegen Club Brugge.
Volledig scherm
Vanhaezebrouck na de 6-1-overwinning tegen Club Brugge. © VTM Nieuws/Photonews

Vanhaezebrouck: “De 6-1 vond ik echt zeer pijnlijk voor Mignolet en Mechele”

Belgisch voetbalHein Vanhaezebrouck reageerde op zijn eigen manier op de 6-1-overwinning tegen Club Brugge. “Ik zou graag beginnen met een liftmaatschappij...”, grijnsde hij.

21 reacties

 • Lowi Verborgt

  2 maanden geleden
  Misschien eindelijk eens een scheidsrechter die eerlijk floot.
 • Nico van Hoorbeeck

  2 maanden geleden
  Mechele heb ik nog nooit een topverdediger gevonden, en na vandaag ben ik zeker niet van gedacht veranderd...
 • Feline Noé

  2 maanden geleden
  Omg, die is meer een stand-up komiek dan een doorsnee trainer. Heerlijk commentaar en eerlijk ook.
 • GREGOIRE DE GRAEVE

  2 maanden geleden
  Vince Geerts sportieve tijd is ook niet aan jou besteed hè gent heeft verdiend gewonnen .uit maar wij zijn wel sportief hè als brugge verdiend wint gaan we dat ook zeggen hè
 • Peter De Sadeleir

  2 maanden geleden
  Vormer heeft al tegen beter Gent gespeeld, gelukkig was het nu volgens hem niet een goed Gent anders was het misschien 10-0.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Mario Been, in 2011 met Genk overklast door Chelsea en Valencia, geeft Club goede raad na City-bolwassing: “De komende dagen gewoon plezier maken”
  Champions League

  Mario Been, in 2011 met Genk overklast door Chelsea en Valencia, geeft Club goede raad na Ci­ty-bolwassing: “De komende dagen gewoon plezier maken”

  De 1-5-bolwassing van Club tegen City hoeft mentaal niet lang na te zinderen. Dat vindt de Nederlandse voetbalanalist Mario Been, die zich destijds in 2011 als coach van Genk in de CL overklast zag op bezoek bij Chelsea en Valencia: “Wie het kwaliteitsverschil met City niet inziet, heeft een probleem. Als Club thuis met 1-5 zou verliezen van Cercle, dán moeten ze erover nadenken.”