Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Photonews

Vandenhaute neemt de touwtjes in handen in het voetbal: over welke cruciale topics moet hij zich samen met Vincent Mannaert buigen?

Belgisch voetbalNa de koers, nu het voetbal. Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute gaat zich — samen met Club Brugge-CEO Vincent Mannaert — de komende maanden intensief bezighouden met de hervorming van ons Belgische voetbal, eerder hertekende hij met Flanders Classics ook al het Belgisch wielervoorjaar.

28 reacties

 • nico baelde

  4 maanden geleden
  @roger de win : ooit gehoord van constant vandenstock? Voorzitter van Anderlecht en keuzeheer nationale ploeg.
 • Lucas Theophiel

  4 maanden geleden
  Anderlecht zal hier goed mee varen??
 • Koert Hendrickx

  4 maanden geleden
  Al wie betrokken was bij propere handen mocht geen functie krijgen in de Proleague en de voetbalbond. Vandenhaute tot daar toe, die heeft nog niets kunnen misdoen wegens nog niet lang in het voetbal. Maar wat die gangster van een Mannaert daar komt doen is toch ongelooflijk. Hoe krijgt Brugge dat gedaan. Die bedriegers van de G5 /G6 zou men beter gewoon allemaal buiten smijten en terug evenveel stemrecht geven aan alle 1e klasse clubs.
 • nico baelde

  4 maanden geleden
  Albert, ten eerste is het mijnheer Vandenhaute en niet vandenhoutte. Ten tweede is Anderlecht een middenmoter en geen topploeg. Ten derde, als dhr vandenhaute dan toch zo objectief is moet hij een coach met diploma aanstellen en de regels volgen.
 • Karel Van Beeck

  4 maanden geleden
  Arm Belgisch tweede klasse voetbal. Gelukkig ga ik al vele jaren niet meer kijken.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.