Carl Hoefkens, Karel Geraerts en Felice Mazzu.
Volledig scherm
Carl Hoefkens, Karel Geraerts en Felice Mazzu. © Belga/PhotoNews

Vandaag ook eerste training bij Club Brugge, Union, Anderlecht, Antwerp, Racing Genk en KV Mechelen. Hoe ziet hun voorbereiding eruit?

Belgisch voetbalOver iets meer dan een maand, in het weekend van 22 juli, wordt de nieuwe competitie in de Belgische eerste klasse afgetrapt. Komende woensdag wordt daarvan de kalender bekendgemaakt, een afspraak waar duizenden supporters alweer reikhalzend naar uitkijken.

 1. “Gouden duo is hierboven herenigd”: supporters, ex-spelers en ex-trainers brengen aan Lotto Park laatste groet aan Michel Verschueren
  Play
  Belgisch voetbal
  1

  “Gouden duo is hierboven herenigd”: supporters, ex-spe­lers en ex-trai­ners brengen aan Lotto Park laatste groet aan Michel Verschue­ren

  Aan het Lotto Park, het stadion van Anderlecht, brachten supporters een laatste groet aan Michel Verschueren. De oud-manager van paars-wit overleed afgelopen woensdag op 91-jarige leeftijd. Zijn kist stond vandaag opgesteld aan de ingang van tribune 4 aan het Lindenplein. De aanwezigen betuigden hun medeleven aan Michael Verschueren. Ook enkele ex-spelers en ex-trainers, onder wie Georges Leekens, waren aanwezig. “Michel was vooruitstrevend, een man met ideeën. Hardwerkend, professioneel en ver voor op zijn tijd. Hij ging voor zijn club door het vuur. Het gouden duo is hierboven herenigd, met Verschueren en Constant Vanden Stock.”