Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Vanaken op de bank... Wat scheelt er met ‘Phille’?” Marc Degryse roert in de potten van de Champions’ play-offs

Jupiler Pro LeagueEen natje en een droogje en voetbal. Old habits die hard: met Marc Degryse op het terras van ‘Gasthof Halifax’ in Deinze om het voetbalweekend in de Champions’ play-offs voor te bereiden. Onze huisanalist gaat geen enkele vraag uit de weg. Vanwaar die nervositeit bij Philippe Clement? Moeten Vormer en Vanaken vertrekken? Waar ligt de toekomst van Vercauteren? En wie is nu eigenlijk de beste spits in België? “Onuachu! 32 goals! Dan kun je toch niet stellen dat Nmecha beter is?”

30 reacties

 • Bart Rigauts

  1 maand geleden
  Degryse was ne goeie voetballer. Maar als analist (hij niet alleen), draait en keert hij met de wind. Veel blabla, maar weinig boemboem. Das net zoals onze chef voetbal.
 • Jos Digneffe

  1 maand geleden
  Ik ben voorstander van een competitie met 10 ploegen die 4 keer tegen elkaar spelen en wie na 36 matchen bovenaan staat is kampioen en speelt CL. Die onnozelaars van de UEFA moeten ook ophouden met van sommige landen 4 ploegen in de CL toe te laten en andere echte kampioenen voorrondes te laten spelen.
 • Gitte Verborgt

  1 maand geleden
  Nmecha beter als Erwin van den berg dat is toch om te lachen he keygnaert
 • Guy Moreels

  1 maand geleden
  Champions Play-off en play-off 2 afschaffen. Ervis maar één Champion en dat is die na de reguliere competitie. De moeten Champions League spelen. Bekerwinnaar sowieso Europa League. Hervorm de Proleague zoals het vroeger in tweede klasse was : met 3 periodekampioenschappen. En laat dan de periodekampioenen in een eindronde, waar de Champion niet aan mee doet, strijden om de andere Europese plaatsen. Heel het seizoen mooie en spannende matchen. Altijd trachten om periodekampioen te worden.
 • Gilbert Vermeersch

  1 maand geleden
  Vraag moet zijn. Wie wordt er, na Club, tweede?