Herman Van Holsbeek.
Volledig scherm
Herman Van Holsbeek. © BELGAIMAGE

Van Holsbeeck moet nog zeker twee weken in cel blijven: “57 verdachten, maar slechts één man zit nu vast. Dat is toch niet normaal?!”

VoetbaldossierSlecht nieuws voor gewezen Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck (67). De raadkamer van Brussel besliste dat hij, ondanks dat zijn advocaten alles uit de kast haalden, aangehouden blijft. Van Holsbeeck tekent beroep aan, waardoor de Kamer van Inbeschuldigingstelling (KI) zich binnen 15 dagen zal buigen over de zaak. 

108 reacties

 • Jozef Van Schuerbeeck

  4 maanden geleden
  De gevangenissen moet men gebruiken vooruitschot dat overvallen pleegt en mensen aanrandt en verwondt of vermoordt. Diegenen die fraude plegen moet men natuurlijk ook straffen, maar die betekenen geen gevaar voor de maatschappij. Volgens de orde van grootte van de fraude moet men die pluimen , desnoods tot ze niks meer hebben. Dat zou voor hen ook een zeer zware straf zijn en hun opsluiting heeft eigenlijk geen zin tenzij ze nog gesjoemel verzwijgen.
 • johan coussement

  4 maanden geleden
  Hij krijgt wel een voorkeursbehandeling. Een cel alleen krijgt niet iedereen dus hij wel. Dan spreken we duidelijk van een voorkeursbehandeling. 99% die aangehouden word zit met 2 of meerdere op een cel. Een cel alleen is altijd speciaal en om een reden. Dat kan ook medisch. Maar stellen dat dit geen voorkeursbehandeling is is niet juist.
 • luc caels

  4 maanden geleden
  Laat maar zitten, daar zit hij goed.
 • jan boden

  4 maanden geleden
  Hij zal daar spoedig een nieuwe vriendenkring opbouwen en aan een nieuw leven beginnen.
 • Eric De Baeremaeker

  4 maanden geleden
  Bij een fraude onderzoek in België zou het bij de vraag : beschuldigen sta op , de helft van België mogen recht staan .