Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van den Brom opgelucht na deugddoende zege bij Charleroi: “Lekker”

Jupiler Pro LeagueEr viel duidelijk een grote last van de schouders van John van den Brom. De Genk-coach zag zijn ploeg op het veld van Charleroi voor het eerst in een maand nog eens een competitiewedstrijd winnen. “Vandaag stond er écht een team om een resultaat te halen.”

4 reacties

 • Dirk Van der Weeën

  2 maanden geleden
  Lekker en volgende week de straatstenen op .
 • jozef van riel

  2 maanden geleden
  Tuurlijk is dat 'lekker'! Zo'n gemakkelijk gekregen strafschop. En aan de andere zijde niet terwijl het dit seizoen al minstens 10 x in een gelijkaardige situatie WEL strafschop is!!
 • godelieve rigo

  2 maanden geleden
  Een wedstrijd winnen en ze vinden het" lekker " hi hi die Nederlanders!!
 • alfons moons

  2 maanden geleden
  De recente aankopen Preciado en MacKenzie waren zeker en vast een méérwaarde voor KRC Genk ! De technische commissie heeft weer uitstekend werk geleverd. Ook recordaankoop Dessers is fantastisch ingevallen ! Beste Genkie was Vandevoort a propos een Belg, een échte Belg ! Hoeveel miljoen euro hebben jullie door deuren en vensters gesmeten ?
 1. Koersdirecteur Leo van Vliet: "Discussie over finishfoto? Ik zag een verschil"
  Play

  Koersdirec­teur Leo van Vliet: "Discussie over finishfoto? Ik zag een verschil"

 2. EXCLUSIEF. “Tijd nodig om mezelf terug te vinden”: in het spoor van comeback kid Remco Evenepoel in onze docureeks ‘Ik ben Remco’
  Play
  PREMIUM
  Wielrennen

  EXCLUSIEF. “Tijd nodig om mezelf terug te vinden”: in het spoor van comeback kid Remco Evenepoel in onze docureeks ‘Ik ben Remco’

  8 april