Felice Mazzu.
Volledig scherm
PREMIUM
Felice Mazzu. © BELGA

Van de aftandse dug-out in het Fallonstadion naar een Anderlecht dat heropbouwt? Op zoek naar het ambitieuze kantje van Felice Mazzu

Belgisch voetbalVolgt na het (meermaals) geflirt met Standard en de miscast bij Racing Genk het huwelijk met Anderlecht? Op zoek naar het ambitieuze kantje van Felice Mazzu (56), die altijd de droom heeft gehad iets neer te zetten bij een echte topclub.

18 reacties

 • Jess Degrauwe

  1 maand geleden
  Mazzu, fantastische trainer maar jammer genoeg niet bij Anderlecht. Bij Anderlecht draait alles om zoveel mogelijk geld scheppen t.o.v. de teamspirit. Mazzu is een familie mens en dat is in Anderlecht ver te zoeken. Misschien geven ze wel de schijn dit te zijn maar is het alles behalve...
 • Karel Dierckx

  1 maand geleden
  Mogelijk heeft Union niet voldoende garanties kunnen geven wat betreft de spelerskern voor volgend seizoen maar dan vrees ik toch ook een beetje voor wat Anderlecht dan in de weegschaal kan leggen, zeker gezien het gebrek aan middelen daar een groot deel van de reden van de onvrede van Kompanie. En bij Union heeft Mazzu schier oneindig krediet en waardering verdiend, bij RSCA zal hij zich veel minder tegenslag kunnen veroorloven.
 • Emma Kamenistyy

  1 maand geleden
  Blijf waar je bent, Felice! Zoals het artikel stelt: "Waar “liefde, sentiment en respect” de kernwoorden waren. Belangrijk voor een gevoelsmens als Mazzu." Anderlecht heeft deze zaken niet, het is onder het beleid van Coucke louter een bedrijf geworden. De nieuwe trainer van paarswit zal niet het krediet krijgen dat VK kreeg. Ipv na 3 jaar ligt die er al na 3 verloren wedstrijden buiten, mark my words.
 • Patrick Weyers

  1 maand geleden
  Bij Genk, na Clement. Bij Anderlecht, na Kompany. Ik zou 10 keer extra nadenken. Echt niet het goede moment.
 • Jan Daems

  1 maand geleden
  Zo te zien gaan we weer een verrassende competitie tegemoet. Bij vele clubs start er een nieuwe trainer en dat is niet altijd een voordeel want dat vraagt wederzijdse aanpassingen. Gent zou daar wel eens van kunnen profiteren want Hein kent zijn spelers en de spelers weten wat Hein wil. Goed gezien van Dewitte en Louwagie!
 1. TRANSFERSOAPS. “Verschueren wilde mijn handtekening en begon zelfs te huilen toen ik ze niet gaf”: AA Gentspits Mido liet Anderlecht stikken
  PREMIUM
  Voetbal
  12

  TRANSFER­SOAPS. “Verschue­ren wilde mijn handteke­ning en begon zelfs te huilen toen ik ze niet gaf”: AA Gentspits Mido liet Anderlecht stikken

  Zelfgenoegzaam verlaat Michel Verschueren het Astridpark. Even ervoor heeft hij het woord gekregen én voor de camera’s de hand gedrukt van Mido, wonderkind van achttien die zich bij AA Gent in de kijker heeft gespeeld. Handtekeningen volgen er nooit. In de vijfde aflevering van onze reeks rond ‘transferdeals die alles hadden kunnen veranderen’ blikken we terug op de dribbel van de wispelturige Egyptenaar in 2001. De dolk in het hart van Mister Michel. Een dag na de cinema op Anderlecht tekent de Egyptenaar doodleuk bij... Ajax.
 2. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.