Photo News
Volledig scherm
© Photo News
RFC Seraing SER
1
EINDE
2
Union USG
 • 75' Goal Simon Elisor
 • Dante Vanzeir Goal 47'
 • Teddy Teuma Goal 72'

Union zonder goed voetbal voorbij Seraing: blunder doelman Galjé en penaltygoal volstaan voor zuinige zege

Jupiler Pro LeagueZuinig gaat ook: Union won met 1-2 op Seraing en borduurt zo zijn ongeslagen reeks verder tot elf matchen. Het duel brak pas echt open na de rust. Vanzeir buitte een blunder van doelman Galjé uit en Teuma zette een strafschop om. Seraing zag zijn overgave alsnog beloond met een tegendoelpunt van Elisor.

1 reactie

 • linda van landeghem

  3 maanden geleden
  Union speelde een goede match. Zege was niet gestolen. Dominant voetbal tegen een ploeg die vooral niet wilde verliezen.
 1. ONS RAPPORT. “Een onzichtbare versie van de speler die hij kan zijn”: grijze topper resulteert ook in matige scores voor Antwerp en Club Brugge
  PREMIUM
  5

  ONS RAPPORT. “Een onzichtba­re versie van de speler die hij kan zijn”: grijze topper resulteert ook in matige scores voor Antwerp en Club Brugge

  Een grijze en doelpuntloze topper op de Bosuil tussen Antwerp en Club Brugge. Dat geen van beide ploegen kon charmeren, is ook te merken aan ons rapport. Middelmaat overheerst, al liepen er bij de thuisploeg toch enkele lichtpuntjes rond. “Hij draaide amper vijf dagen na zijn komst schijnbaar moeiteloos mee.” Ontdek alle scores hieronder.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.