Vertessen.
Volledig scherm
Vertessen. © Photonews

Union heeft z’n nieuwe spits beet: Brusselaars huren Yorbe Vertessen tot einde van het seizoen van PSV

UnionUnion heeft zijn vervanger voor Dante Vanzeir beet. Met Yorbe Vertessen en zijn club PSV is een akkoord bereikt voor een huurovergang tot eind dit seizoen. De Belgische belofteninternational hoopt bij Union op meer speelkans waarna PSV zijn ontwikkeling evalueert.

8 reacties

 • Jan Janssens

  2 maanden geleden
  Dus geen enkele andere Belgische (nou ja) topclub was geïnteresseerd. Omdat het een Belg is zeker?
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Dus enkel een huur voor 5 maanden. Blijkbaar is Anderlecht de enige club met centen om te kopen.
 • Michel Beys

  2 maanden geleden
  Zal morgen schrikken, dacht voor Anderlecht getekend te hebben. Oeps.
 • Serge De beyser

  2 maanden geleden
  Haal ook die Undav terug! Back in business.
 • Isabelle Van den Abeele

  2 maanden geleden
  Uitstekende zet Vertessen binnen halen
 1. “Hij baalt en vloekt”: het drama van Yari Verschaeren door de ogen van zijn moeder en een kniespecialist
  PREMIUM
  Anderlecht
  11

  “Hij baalt en vloekt”: het drama van Yari Verschae­ren door de ogen van zijn moeder en een kniespecia­list

  Geen kwartfinale van de Conference League, geen EK voor beloften. De wereld van Yari Verschaeren (21) stortte even in toen hij het zware verdict kreeg. Een kruisbandletsel houdt de speler van Anderlecht negen maanden, tot 2024, aan de kant. Moeder Carin en een knie-expert getuigen over de impact en de revalidatie. En nu Verschaeren out is, wat zijn de alternatieven voor Riemer?
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Nederlandse stemmen over de opmars van Bjorn Meijer, dé revelatie op de Brugse linkerflank: “Bij Oranje spreken ze over hem”
  PREMIUM
  6

  Nederland­se stemmen over de opmars van Bjorn Meijer, dé revelatie op de Brugse linker­flank: “Bij Oranje spreken ze over hem”

  De evolutie van Bjorn Meijer (19) is opmerkelijk. De Nederlander gaat met reuzensprongen vooruit - plafond onbekend. “Nochtans werd hij niet gezien als de grote parel, hoor.” De progressie van de linkerflankspeler van Club Brugge door de ogen van een aantal bevoorrechte getuigen: “Bjorn was als een spons. Elke dag opnieuw leerde hij iets bij.” Van Groningen over Club tot, weldra, Oranje?