KV Kortrijk en Antwerp zagen hun wedstrijd op tweede kerstdag uitgesteld worden na een Covid-uitbraak bij de Great Old.
Volledig scherm
KV Kortrijk en Antwerp zagen hun wedstrijd op tweede kerstdag uitgesteld worden na een Covid-uitbraak bij de Great Old. © Photo News

Uitstel match na besmettingen weer op agenda Pro League, Kortrijk reageert ontstemd: “Dit toont nog eens aan dat uitstel dus niet mogelijk was”

Belgisch voetbalNa de snelle verspreiding van de Omikronvariant van het coronavirus verplicht de Pro League alle profclubs hun spelers en staf bij de herstart van de training en van de competitie tot een PCR-test. Op de Algemene Vergadering van 10 januari volgt ook een stemming om clubs met een aantal positieve Covid-gevallen in het A-team al dan niet matchuitstel te gunnen.

7 reacties

 • DIRK SPRANGERS

  1 jaar geleden
  De regels waren zeer duidelijk !! De PL is er bewust van afgetreden,enkel en alleen omdat er een "grote" club betrokken was.
 • Paulus de Mos

  1 jaar geleden
  Als je je puntjes bij elkaar moet sprokkelen door je tegenstanders forfaitnederlagen aan te smeren heb je in de eerste klasse niets te zoeken In de tweede klasse of om het even welke sportieve competitie dan ook ook niet trouwens
 • Ivan Van Wontergem

  1 jaar geleden
  Uitstel was niet mogelijk, dus forfait lijkt me logisch. Maar ja, KBVB, dat draait zoals de wind.
 • Jan Wybo

  1 jaar geleden
  Later spelen ok,maar,dan ook zonder publiek
 • Teirlynck Luc

  1 jaar geleden
  Raad kvk aan postjes te bemachtigen in de kbvb ! Met wat lobbywerk krijg je daar veel gemakkelijker iets gedaan in het belang van eigen goed
 1. Nederlandse stemmen over de opmars van Bjorn Meijer, dé revelatie op de Brugse linkerflank: “Bij Oranje spreken ze over hem”
  PREMIUM
  6

  Nederland­se stemmen over de opmars van Bjorn Meijer, dé revelatie op de Brugse linker­flank: “Bij Oranje spreken ze over hem”

  De evolutie van Bjorn Meijer (19) is opmerkelijk. De Nederlander gaat met reuzensprongen vooruit - plafond onbekend. “Nochtans werd hij niet gezien als de grote parel, hoor.” De progressie van de linkerflankspeler van Club Brugge door de ogen van een aantal bevoorrechte getuigen: “Bjorn was als een spons. Elke dag opnieuw leerde hij iets bij.” Van Groningen over Club tot, weldra, Oranje?
 2. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.