Heynen scoorde tweemaal in de eerste helft.
Volledig scherm
Heynen scoorde tweemaal in de eerste helft. © BELGA
Zulte Waregem ZWA
1
EINDE
4
KRC Genk GNK
 • 43' Goal Jelle Vossen
 • Bryan Heynen Goal 9' 45'
 • András Németh Goal 25'
 • Daniel Muñoz Goal 52'

Uitgaande transfers deren Genk niet: Racing swingt in Waregem naar 9 op 12

Jupiler Pro LeagueOndanks de vele vertrekkers blijft Racing Genk indruk maken in de competitie. De Limburgers overklasten Zulte Waregem een uur lang in de eigen Elindus Arena en haalden het met 1-4. 9 op 12 voor de mannen van Wouter Vrancken, Essevee blijft achter met 4 op 12.

14 reacties

 • Ayse Ozyasar

  2 maanden geleden
  We zijn pas bezig en toe weer van dat
 • Michel Roman

  2 maanden geleden
  Misschien zou deze wedstrijd iets evenwichtiger geweest zijn moesten beide ploegen met 11 tegen 11 gespeeld hebben , en niet met 10 tegen 13 (Racing + Visser + de VAR) Zulte Waregem speelde met 10 , zonder doelman , want Bossut mag de 3 veldgoals op zijn klak steken. Hoe dan ook , Genk was beter en had die scheidsrechterlijke hulp niet nodig gehad. Tip voor Leye : probeer eens met Bostyn in de goal , die zal het zeker niet slechter doen.
 • kathy peers

  2 maanden geleden
  Jullie hebben geen spits meer nodig dit was de beste ploeg die ik reeds heb gezien en titelkandidaat. Onze keeper was niet goed vandaag en de scheids floot alles tegen maar verdient verloren.svzw fan
 • bob de bouwer

  2 maanden geleden
  Samagoal is een icoon in Genk, net als strupar, oulare, sonck, dagano, vossen (zelf verkorven bij de supps), Benteke,... Sama you re welcome
 • Gène Gabrys

  2 maanden geleden
  Waarom Vossen niet terughalen?
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Union-doelman Anthony Moris geschokt door gedrag Eupen-fans: “Het is triest als kinderen van zeven, acht of negen jaar je beledigen”
  Voetbal
  20

  Union-doel­man Anthony Moris geschokt door gedrag Eu­pen-fans: “Het is triest als kinderen van zeven, acht of negen jaar je beledigen”

  Union-doelman Anthony Moris reageerde erg emotioneel na de late zege van Union, én haalde met gebaren zijn gram tegenover Eupenfans die hem de hele wedstrijd viseerden: “Ik ben ook maar menselijk. Mijn reactie was niet het beste, maar ik was geraakt door alles wat ze naar mijn hoofd geslingerd hebben. Ik ben geschokt dat kinderen mij beledigen.”